user

Handige allround medewerkerVandaag

7/11/2022


Op zoek naar een leuke baan, waarbij geen dag hetzelfde is? Deins je niet terug voor een gezellig praatje? Zorg jij dat alles brandveilig is? Ben jij gemotiveerd, dan is specifieke ervaring niet nodig

Voor een grote groep van woningen zijn we op zoek naar een enthousiaste mensen die het leuk vinden om rookmelders te plaatsen. Je hebt contact met de klant en bespreekt hoe de rookmelders werken. Het zijn eenvoudige montage werkzaamheden die iedereen kan verrichten.

De ideale kandidaat:

Het betreft hier eenvoudige werkzaamheden en iemand hoeft niet een technische achtergrond te hebben. Belangrijk zijn onderstaande punten:

  • Je werkt netjes;
  • Je vindt het fijn om verantwoordelijkheid te dragen en zelfstandig te werk te gaan;
  • Je bent gemotiveerd
  • Je woont in de omgeving van Mierlo;
  • Je bent in bezit van een rijbewijs;

Waar kom je te werken?
Onze opdrachtgever is een gevestigde naam in de installatietechniek. Al ruim 55 jaar installeren zij elektrotechnische voorzieningen in woningen, bedrijfspanden en utiliteitsgebouwen. Naast elektrotechniek maken ook de aanleg van brand- en inbraakbeveiliging systemen, datacommunicatienetwerken en ventilatiesystemen deel uit van de bedrijfsactiviteiten. Elektrotechniek is een vak dat continu in beweging is en dat blijft boeien. Nieuwe ontwikkelingen en technieken zijn aan de orde van de dag en maken het vak afwisselend en interessant.

LEER FLEXIBILITY KENNEN!
Wie werkt met Flexibility, weet: wij zijn energiek, optimistisch en enorm gedreven om het vandaag beter te doen dan gisteren. #omdathetwerkt. We zijn fan van kennis delen en eerlijk werken. We hebben onwijs veel plezier in wat we doen. Kom eens een keer bij ons langs, dan ervaar je dit direct...