user

HR adviseur RecruitmentVandaag

19/09/2022

Ben jij de HR adviseur recruitment die wij zoeken?! Voor onze opdrachtgever met een standplaats in Lemelerveld zijn wij op zoek naar een HR-adviseur recruitment. Jij weet als HR adviseur recruitment hoe je nieuwe collega’s kunt vinden en aan de organisatie kunt binden. Door de inzet van de juiste middelen en kanalen ben jij dé expert binnen het HR-team en zorg jij dat de wervingsbehoefte van onze opdrachtgever vervuld wordt. Zit jij vol energie en creativiteit en ben jij 32 tot 40 uur per week beschikbaar? Dan zoeken wij jou!


Wat we te bieden hebben

Een HR adviseur recruitment voor de afdeling HR kan bij onze opdrachtgever rekenen op:

 • Salaris passend bij je kennis en ervaring;
 • Jaarcontract met zicht op een vaste aanstelling;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Goede begeleiding en ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wie ben jij?

Onze opdrachtgever dagelijks bezig met het optimaliseren van haar processen. Jouw visie en vooral kritische blik zijn hierbij dan ook onmisbaar. Daarnaast volg je ontwikkelingen op het gebied van arbeidscommunicatie en online marketing zoals SEO en SEA, op de voet en weet dit toe te passen. Wat wij verder van jou vragen:

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een afgeronde HRM-opleiding;
 • Je hebt enkele jaren werkervaring op het gebied van recruitment;
 • Affiniteit met transport en logistiek is een pré;
 • Je bent energiek en creatief, een dynamische werkomgeving past bij jou;
 • Je bezit goede communicatieve vaardigheden en hebt een flexibele instelling;
 • Google Ads en social ads, zoals Facebook en LinkedIn, zijn voor jou bekend terrein;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en woont in een straal van 30 kilometer rondom Lemelerveld.

Wat ga je doen als HR adviseur recruitment?

Voor deze nieuwe functie binnen de organisatie krijg jij alle ruimte om het je eigen te maken. Je werkt nauw samen met de HR-collega’s en operationeel managers zodat je op de hoogte bent van de wervingsbehoefte binnen de organisatie.
Krapte op de arbeidsmarkt of te maken met een krimpregio? Voor jou een mooie uitdaging waarvoor je niet terugdeinst. Het opzetten van een wervingscampagne, schrijven van vacatureteksten en inzet van social media geven jou energie. Termen zoals SEO en SEA zijn voor jou daarnaast gemeengoed en weet je in combinatie met diverse recruitmentmiddelen op een juiste wijze in te zetten.

Met enthousiasme organiseer jij inloopdagen en -avonden om nieuwe medewerkers én BBL leerlingen aan te trekken. Daarbij ben jij het visitekaartje op banenmarkten. Verder schakel je veel met externe partijen waaronder uitzendbureaus, rijscholen, UWV etc.

In deze functie werk je nauw samen met onze HR-collega’s. Waar nodig ondersteun je hen bij andere HR-werkzaamheden en neem je deel aan projecten.

Enthousiast geworden?

Stuur dan je motivatie en CV (in Word) naar denham@hetuitzendbureau.nl t.a.v. Rick Bolmer, uiteraard nemen we contact met je op! Of neem telefonisch contact op via 06-48973184.