user

HR Professional | Zwolle | Full timeVandaag

18/09/2022

Ben jij een gedreven en ervaren HR professional die toe is aan een nieuwe uitdaging bij een bedrijf met meer dan 1000 werknemers op locaties door het hele land?

In het Human Resource team op het hoofdkantoor te Zwolle leveren je collega’s een actieve bijdrage aan de business aan de hand van 4 speerpunten: duurzame inzetbaarheid, empoyer of choice, self service proces en analytics.

Het doel is om betere service te bieden aan de medewerkers en daarnaast genereer je human analitycs en intelligence. Je zet in op inzetbaarheid, vitaliteit en gezondheid. Tevens maakt realiseren van kostenreductie en het boeken van tijdwinst deel uit van je takenpakket. Dit vraagt uiteraard om scherpe analyses van beleid en hr processen, inzicht en kennis van hr systemen en creativiteit om verbetermogelijkheden te herkennen, te benoemen en te realiseren.

Leiderschap en een duidelijke visie om de organisatie en de medewerkers te sturen in het plan om het elke dag weer beter te doen!

Wat ga je doen?

  • Zorgdragen voor optimale employee journey en zichtbaarheid van human services
  • Impact analyses maken voor (proces)verbeteringen en business cases
  • Zorgdragen voor en uitvoering van vitaliteits- en verzuimbeheer programma’s
  • Het bewaken van de juiste toepassing van arbeidsvoorwaarden en arbeidsverhoudingen
  • Bewaken, optimaliseren en uitvoeren van het beleid
  • Zorgdragen voor het vergroten van leiderschap skills

Wie ben je?

Je bent ambitieus, gedreven en ervaren als HR Expert en gaat deze uitdaging graag aan. Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding in de richting van HRM en het ervaring in het vak.

Daarnaast ben je een expert die met een echte hands-on mentaliteit de operationele- strategische- en juridische vraagstukken weet om te zetten in een uitvoerbaar beleid. Tevens ben je bedreven in het ontwikkelen van business cases, kosten-baten analyses, talent- en organisatieontwikkeling en compensatie- en voordelenpakketten.

Bij de opdrachtgever is doorgroei erg belangrijk en mag je een persoonlijk groeiplan opstellen waarbij er gekeken wordt naar je talenten.

Ben je enthousiast geworden van bovenstaande vacature? Mail dan je cv met motivatie naar Rob.Genefaas@flexibility.nl Bij vragen over de functie kun je telefonisch contact met Rob Genefaas opnemen onder nummer 06-50203365.

Flexibility Eindhoven-Best en Flexibility Flevoland zijn al geruime tijd hét arbeidsbemiddelingsbureau op het gebied van werving & selectie, uitzenden, referentieonderzoek, assessments en bemiddeling met ruime specialisatie binnen de automotive branche op landelijk niveau. Wij zijn een modern uitzendbureau dat zich onderscheidt door zijn professionele en complete aanpak voor zijn opdrachtgevers. Voor kandidaten biedt Flexibility Eindhoven-Best optimale ondersteuning bij het realiseren van een nieuwe loopbaanstap. Daarnaast zijn we ABU-lid en ISO-gecertificeerd.