user

HR MedewerkerVandaag

20/03/2023


Jij gaat als HR medewerker alle voorkomende taken rondom het HR voor jouw rekening nemen. Dit maakt het een afwisselende baan met mogelijkheden veel taken op te kunnen pakken en te leren. Jij doet bijvoorbeeld de urenverwerking van de personeelsleden, bent het 1e aanspreekpunt voor het personeel en geeft daarnaast gevraagd en ongevraagd advies aan de directie met betrekking tot HR. Wij zoeken dus de HR medewerker die eerder een uitdaging ziet dan een probleem! Jij werkt in het team van de ondersteunende diensten en kunt altijd overleggen en afstemmen met de directie mocht je dat nodig zijn. Jij bent op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving en kan de HR administratie zelfstandig uitvoeren met betrekking tot de in- door- en uitstroom. Tevens ben je een goede gesprekspartner en kun je op alle niveaus communiceren in alle lagen van de organisatie. Je bent vanzelfsprekend integer! Wij zien het liefst dat je de uren verdeelt over 5 dagen in de week. Maar hier komen we vast en zeker uti!

Wie zijn wij?

Jij komt te werken bij onze bijzonder leuke opdrachtgever die bestaat uit verschillende bedrijfsonderdelen.. van Bouw tot Techniek met name in de agrarische sector.
Een typisch familiebedrijf, klein begonnen en uitgegroeid tot een organisatie met ongeveer 100 medewerkers.

De ontwikkelingen staan niet stil en dit bedrijf dus ook niet. Ze blijven zich vernieuwen en verbeteren om zo de klant optimaal van dienst te kunnen zijn. Iedereen binnen de organisatie draagt daar op zijn eigen manier aan bij.

& Wie ben jij?

Jij kunt je vinden in de mentaliteit die de agrarische branche en ook technische branche met zich mee brengt. Daarmee ben je niet op de je mondje gevallen en laat jij je niet snel uit het veld slaan.

Om dit te kunnen doen denken wij dat je aan de volgende eisen zou moeten voldoen, maar denk jij er anders over dan laten we ons graag verrassen en nodigen we je alsnog uit te solliciteren.

 • MBO 4, werk en denkniveau
 • Enkele jaren werkervaring in een HR functie
 • Goede gesprekspartner, daarom communicatief vaardig
 • Schriftelijke vaardigheden zijn goed
 • Creatief en meedenken binnen de organisatie
 • Jij durft je mening te uitten en kan je daar aan vast houden indien nodig, maar staat ook zeker open voor de mening van anderen.

Wat bieden wij jou?

Een Parttime dienstverband.
De standplaats is Raalte.

We willen investeren in onze medewerkers om een langdurige arbeidsverhouding aan te gaan.

Daarom bieden wij:

 • Een marktconform salaris
 • 8% vakantiegeld
 • Mogelijkheid je verder te ontwikkelen
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Gezellige Personeelsvereniging

Heb jij interesse?

Bel of mail met Berrie Bolhoeve, +31 (0)614559360 als je meer informatie over de functie wilt hebben of direct wilt solliciteren; denham@hetuitzendbureau.nl