user

HR AdviseurVandaag

11/10/2022

Ben jij op zoek naar een baan waarin je bezig bent met alle facetten van het HR en waarin je geen dag hoeft te vervelen dan zoeken wij jou! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een HR Adviseur.

Je takenpakket is zeer divers. Het ene moment verricht je administratieve werkzaamheden terwijl je vervolgens bezig houdt met het verstrekken van informatie en het beantwoorden van vragen van je collega's.

Je houdt je bezig met het verwerken van personeelsmutaties in het personeelssysteem en beheert de (digitale) personeelsdossiers. Daarnaast registreer je de verzuim- en verlofmeldingen en communiceer  je naar in- en externe betrokken. Ook houd je je bezig met het opstellen en tijdig vernieuwen of beĆ«indigen van arbeidsovereenkomsten. Je hebt hierin een signalerende functie richting HR Manager en teamleider. Je bent ook het eerste aanspreekpunt met betrekking tot de werving en selectie van nieuwe medewerkers, je stelt de vacatures op en je voert de eerste sollicitatiegesprekken. Je biedt gevraagd en ongevraagd advies aan leidinggevende ten aanzien van de uitvoering van het personeelsbeleid.