user

Grondwerker en waterbouwerVandaag

27/01/2023


Is buiten werken jouw droom? Is het besturen van materieel in combinatie met timmerwerk en water jouw passie? En, is geen uitdaging jou te groot? Dan is de functie, grondwerker en waterbouwer (regio Lelystad, Emmeloord, Zwolle) dé baan voor jou!

WAT HOUDT DE BAAN IN?

De werkzaamheden die binnen deze functie als waterbouwer/grondwerker horen zijn erg divers. Je kunt denken aan het plaatsen van beschoeiingen en damwanden, het bouwen van steigers en remmingwerken, installeren van hemelwaterafvoer en realiseren van grond- en straatwerk. Daarnaast ben je de rechterhand van de voorman, kraanmachinist of schipper. Veel werkzaamheden zullen machinaal verricht worden, waarbij jij de machinist moet ondersteunen op plekken waar hij zelf minder overzicht heeft. Je werkt nauw samen met je andere collega’s. Je bent verantwoordelijk voor een slimme en productieve uitvoering van de werkzaamheden en je rapporteert gewerkte uren en verwerkte hoeveelheden. Tekeningen lezen en hoogtes zijn voor jou geen probleem. Daarnaast haal jij er plezier uit om collega’s of leerlingen nieuwe dingen te leren.

WIE BEN JIJ?

  • Je hebt enkele jaren ervaring als waterbouwer en hebt bij voorkeur een timmer- of infraopleiding (grondwerker) afgerond;
  • Je werkt netjes en opgeruimd en hebt iedere ochtend weer zin in een nieuwe werkdag;
  • Je hebt verstand van de verschillende machines en gaat hier goed en veilig mee om;
  • Het heeft onze voorkeur dat je in het bezit bent van VCA, anders ben je bereid deze te behalen. Kennis van werken met een tablet is een pré.

Waarom hier werken?

Zij vinden het belangrijk dat hun mensen iedere dag weer veilig kunnen werken. Daarom verstrekken zij gloednieuwe PBM’s en goed onderhouden materieel. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen door middel van het behalen van certificaten en/ of het volgen van cursussen. Je werkt met enthousiaste collega’s die net als jij een passie voor het vak hebben. Een vast dienstverband behoort zeker tot de mogelijkheden. Er hangt een informele sfeer en de lijnen tussen het binnen- en buitenwerk zijn kort.

Wat krijg jij daarvoor terug?

  • Je valt onder de cao-hoveniersbedrijf;
  • Je krijgt (op fulltime basis) 25 vakantiedagen en 20 ATV dagen;
  • Je krijgt een telefoon en tablet;
  • Jouw salaris is goed.

Wil je meer weten?

Bel Henry          0631943900 (appen en bellen mag allebei)

of

Bel Danny         0644137007 (appen en bellen mag allebei)

Mail                 emmeloord@hetuitzendbureau.nl

Kom langs       Nagelerstraat 23-25 8301 XE Emmeloord