user

Gedreven accountmanager lease voor de regio Midden en Noord NederlandVandaag

26/01/2023

Voor een gerenommeerd en prachtig dealerbedrijf  zijn we op zoek naar een ervaren en enthousiaste Accountmanager die ervaring binnen de leasewereld heeft.

Functieomschrijving:

Als Accountmanager buitendienst ben je een echte netwerker en haal je energie uit koude acquisitie plegen om je eigen afspraken te kunnen inplannen.

Je bent voor meerdere automerken (mede)verantwoordelijk voor het behalen van de commerciële doelstellingen binnen je werkgebied. Naast het onderzoeken van de behoeften van de klant speelt betrouwbaarheid een grote rol.  Je bent in staat om relaties te behouden en verder uit te bouwen. Je werkgebied zal in de regio tussen Nijmegen, Almere en Zwolle liggen

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het uitbrengen en opvolgen van offertes, het inplannen van afspraken met nieuwe en bestaande klanten.

 

Wij vragen:

  • Een succesvol afgeronde commerciële HBO/WO-opleiding;
  • 2 tot 4 jaar commerciële buitendienstervaring met voorkeur binnen de autolease;
  • Een grote mate van zelfstandigheid en zelfwerkzaamheid;
  • Sterk klant- en resultaatgerichte instelling proactief, accuraat;
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
  • Je bent te omschrijven als een geboren netwerker met een gezonde dosis flair en overtuigingskracht;
  • Je bent woonachtig in de regio Apeldoorn

Wij bieden:

Uitstekende arbeidsvoorwaarden! Naast een aantrekkelijk salaris en bij de functie passende secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een auto van de zaak, laptop en mobiele telefoon, kom je in deze uitdagende functie terecht in een onderneming waarin gedrevenheid en ondernemingszin sterk worden gewaardeerd. Deze onderneming kenmerkt zich door een collegiale, informele werksfeer met alle mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.

 

Interesse?

Ben je enthousiast geworden van bovenstaande vacature? Mail dan je cv met motivatie naar rob.automotive@flexibility.nl  Bij vragen over de functie kun je telefonisch contact met Rob Genefaas opnemen onder nummer 06-50203365.