user

Gedreven accountmanager automotiveVandaag

29/07/2022

De organisatie waarvoor wij op zoek zijn naar een spontane accountmanager, is gevestigd in het midden van Nederland met vestigingen door heel Nederland.
Je gaat werken voor een vooruitstrevend merk binnen de autobranche. Het merk heeft zich de laatste jaren snel ontwikkeld en heeft veel ambities.  Het is een kwalitatief en betrouwbaar merk, wie wil dat nou niet verkopen?!

Zij hebben volledig elektrisch, hybride, plug-in hybride en waterstof modellen en spelen daarmee goed in op de zakelijke markt met deze duurzame oplossingen.

Als Accountmanager B2B ben jij een verbinder. Je gaat deze vestiging nog beter op de kaart te zetten door nieuwe klantrelaties aan te gaan en ook de huidige klantrelaties goed te onderhouden.

Uiteraard ga jij je bezighouden als een echte adviseur in de buitendienst en zorg jij op die manier voor de beste verkoop van de auto’s.

Daarnaast weet jij natuurlijk alles over onze mobiliteitsoplossingen, personenauto's, financieringen, verzekeringen en lease.

Vanzelfsprekend ben jij een echte netwerker en ga je naar events om je netwerk nog verder uit te breiden. Je bent bekend met het behalen van de doelstellingen en streeft naar de mooiste resultaten.

Als jij echt toe bent aan de stap om van een binnendienst functie de weg op te gaan, is dit de baan voor jou! Je weet wat acquisitie is en bent bereid er volledig voor te gaan met jou sales hart.
Daarnaast ben je een goede gesprekspartner die goed weet te levelen en kunt prettig communiceren.

Heb jij overtuigingskracht en ga jij door waar anderen opgeven?

Heb jij ervaring binnen de mobiliteitsbranche en beschik je daarnaast over MBO+ of HBO werk en denkniveau?

Wij komen graag met jou in contact om je verder te enthousiasmeren over de goede arbeidsvoorwaarden zoals bijvoorbeeld marktcomfort salaris, ontwikkeling - en opleidingsmogelijkheden!

Ben je enthousiast geworden van bovenstaande vacature? Mail dan je cv met motivatie naar rob.genefaas@flexibility.nl of bel 06-50203365.


Flexibility Eindhoven-Best is al geruime tijd hét uitzendbureau op het gebied van werving & selectie, uitzenden, referentieonderzoek, assessments en bemiddeling met ruime specialisatie binnen de Automotive branche op landelijk niveau. Wij zijn een modern uitzendbureau dat zich onderscheidt door zijn professionele en complete aanpak voor zijn opdrachtgevers. Voor kandidaten biedt Flexibility Eindhoven-Best optimale ondersteuning bij het realiseren van een nieuwe loopbaanstap. Daarnaast zijn we ABU-lid en ISO-gecertificeerd.