user

Front Office Medewerker m/vVandaag

1/11/2022
Vanaf het moment dat je onze gasten verwelkomt tot het moment dat zij weer vertrekken, ben jij hun eerste aanspreekpunt binnen het hotel en het visitekaartje.

Onze opdrachtgever is een 4-sterren hotel in het centrum van Harderwijk. Het hotel is al meerdere generaties in het bezit van de familie en dat merk je aan de gastvrijheid! Veel (internationale)gasten weten ons te vinden, maar ook voor een nachtje of weekendje weg ben je bij hen aan het juiste adres.

Het andere hotel is prachtig gelegen in Hierden op 10 minuten afstand van Harderwijk. Een pracht locatie om te overnachten en te genieten van de natuur, maar ook als trouwlocatie, voor het houden van diners, feesten en conferenties is dit Hotel de perfecte locatie.

Wie zoeken wij?
- Je hebt een relevante MBO en/of HBO diploma
- Je beschikt over goede computervaardigheden en het liefst ook kennis van hotelreserveringssystemen
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel schriftelijk als mondeling goed
- Wij zijn flexibel in je wensen voor het rooster en verwachten daarom ook een flexibele inzet van jou.
- Je kunt zelfstandig werken, maar zeker ook in een team.

Wat bieden wij?
- Een ontzettend leuk team
- Afwisselend werk met veel ruimte voor ontwikkeling
- Een salaris conform CAO Horeca, schaal 4
- 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen
- Werken in de bruisende binnenstad van Harderwijk en/of in een prachtig kasteel in Hierden.

Ben jij het visitekaartje voor onze hotels?
Enthousiasme, motivatie en flexibiliteit vinden wij belangrijker dan de juiste opleiding. Het is wel handig als je communicatief sterk bent, computer skills hebt en behalve Nederlands ook Engels spreekt. Onze hotels gaan 24 uur per dag, 7 dagen in de week door, daarom is het fijn als je beschikbaar bent voor alle diensten (behalve de nacht, dan werkt er een nachtportier)

Ben jij geïnteresseerd in deze super leuke functie?

Reageer dan door het sturen van je CV met begeleidend schrijven naar amarens.rijkmans@flexibility.nl Uiteraard geven wij je graag meer informatie mocht jij dit willen. Bel gerust met Amarens van Flexibility