user

Franchise ondernemer ArbeidsbemiddelingVandaag

14/09/2022


Ben jij een gedreven persoon die ambitie heeft om een eigen onderneming binnen de arbeidsbemiddeling te starten? De Flexibility Groep is voor haar labels Flexibility, Het Uitzendbureau, Flexschilder en Technify voor diverse regio's op zoek naar ondernemers! 

 

Wat ga je doen?

Als ondernemer ben je verantwoordelijk voor je eigen regio. Je bemiddelt kandidaten bij diverse lokale bedrijven en bouwt hier een netwerk op! Jij wordt het aanspreekpunt voor vacatures en kandidaten binnen jouw specialistische label.


 

Als Flexibility Ondernemer:
  • Ga je potentiële klanten benaderen om vacatures binnen te halen;
  • Werf en bemiddel je kandidaten voor deze vacatures;
  • Weet je jezelf als arbeidsbemiddelaar op de kaart te zetten in jouw werkgebied;
  • Ga je met 'jouw onderneming en met jouw natuurlijke gedrevenheid' ervoor zorgen dat dit een succes wordt!

Waar ga je werken?

De Flexibility Groep is opgericht in 2006 te Breda. Inmiddels hebben we een landelijk netwerk van aangesloten ondernemers, ieder met een eigen (online) vestiging binnen een van onze 6 labels.

Met een team van toegewijde specialisten creëren we samen met onze ondernemers een unieke franchiseformule om een positieve impact te hebben op het dagelijks leven van mensen. Gedrevenheid en passie, dat tekent onze collega’s van de Flexibility Groep. Onze vestigingen zijn stuk voor stuk in handen van zelfstandig ondernemers. De ondernemers van de Flexibility Groep hebben hart voor het vak en onderhouden korte lijntjes met opdrachtgevers en werkzoekenden in de regio. Dankzij de professionele ondersteuning van ons Servicekantoor kunnen onze ondernemers al hun tijd en energie stoppen in kandidaten en werkgevers. Zo hebben zowel klanten als kandidaten altijd een aanspreekpunt en worden zij altijd op een persoonlijke manier geholpen.Wie ben je?

Wij zijn op zoek naar gedreven, enthousiaste, commerciële kandidaten. Ervaring binnen de arbeidsbemiddeling is een pré maar geen must!

 

Wat mag je verwachten?

Als franchisegever bieden wij jou uitgebreide ondersteuning, denk o.a. aan trainingen op het gebied van wet & regelgeving, commercie en ondernemerschap. Wij hebben een professionele backoffice die jou volledig ondersteunt. Jij kunt je als ondernemer full focus richten op het bemiddelen van personeel.Wat vragen wijWij zijn op zoek naar gedreven, enthousiaste, commerciële kandidaten. Ervaring binnen de arbeidsbemiddeling is een pré maar geen must!

 

Wat bieden wij?
  • Opleidingstraject en trainingen middels samenwerkingsdagen
  • Flexibility verzorgt de uitbetaling en facturering van uitzendkrachten, payrollkandidaten, gedetacheerden en ZZP-ers
  • ABU/NEN4400/VCU certificering
  • Eigen website met recruitment tools en toegang tot job sites
  • Professionele backoffice

Interesse of vragen?
Ik kom graag met je in contact!

Via 06-24515785 of bart.vandenbrink@flexibility.nl

 

LEER FLEXIBILITY KENNEN!
Wie werkt met Flexibility, weet: wij zijn energiek, optimistisch en enorm gedreven om het vandaag beter te doen dan gisteren. #omdathetwerkt. We zijn fan van kennis delen en eerlijk werken. We hebben onwijs veel plezier in wat we doen. Kom eens een keer bij ons langs, dan ervaar je dit direct...