user

Financieel-administratief medewerker voor internationaal bedrijf (32-40 uur)Vandaag

3/11/2022Voor een snel groeiende, internationale e-commerce organisatie (ca. 70 medewerkers) zoeken wij een zelfstandige en flexibele financieel-administratief medewerker.

De functie
In deze functie maak je deel uit van een compacte finance afdeling en rapporteer je aan de CFO.
Met behulp van Exact verzorg je voor verschillende entiteiten de grootboekadministratie (50% van de tijd). Je verzorgt internationale btw-aangiftes, stelt met behulp van Excel diverse overzichten samen en je verzorgt diverse rapportages. Naast de financieel-administratieve werkzaamheden ben je ook actief met andere werkzaamheden. Denk hierbij aan verzekeringen, facilitaire zaken, automatisering, etc. De organisatie is sterk in ontwikkeling en er is volop ruimte voor uitbreiding en/of verdieping van het takenpakket.

Wij vragen
Je beschikt over mbo werk- en denkniveau en een financieel-administratieve opleiding (MBO-4 administrateur, pdb of mba). Je bent vaardig in Excel. Je hebt een redelijke beheersing van de Engelse taal. Je voelt je thuis in een informele en internationale werkomgeving. Je bent flexibel en zelfstandig. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent collegiaal ingesteld.

Wij bieden
Naast een bijzonder leuke en veelzijdige baan in een modern bedrijf worden er prima arbeidsvoorwaarden geboden en is er volop ruimte voor verdere persoonlijke ontwikkeling.