user

Financieel administratief medewerkerVandaag

16/06/2021

Dit bedrijf is een sterk groeiend familiebedrijf, waar alle medewerkers gepassioneerd zijn van verse groenten en fruit. Van blauwe bes tot paprika en van tomaat tot spruit: dagverse producten zijn bij ons in goede handen. Vanuit ons unieke duurzame pand in Eindhoven verpakken, vermarkten en vervoeren wij onze producten naar onze klanten in heel Europa. 

Wat ga je doen?

Je komt in aanraking met verschillende aspecten binnen de administratie. Het verwerken van inkomende facturen en het controleren en factureren van verkooporders zijn dagelijks terugkerende werkzaamheden, daarbij komt jouw accurate werkwijze goed van pas. Daarnaast bied je ondersteuning bij de debiteurenadministratie en de vrijgave van verkooporders. Verder houd jij je bezig met het inboeken van de banken en het verzorgen van diverse aangiftes. Je communicatieve vaardigheden zorgen ervoor dat je makkelijk onze klanten en jouw collega’s te woord kan staan. Verder ga je pro-actief aan de slag met overige voorkomende werkzaamheden. 

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO financiële opleiding;
  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
  • Je hebt kennis van Microsoft office pakket, kennis van een ERP is een pré;
  • Je beheerst de Nederlands taal en je kunt je uitdrukken in woord en geschrift in het Engels en Duits.

Wat bieden we jou?

  • Ons bedrijf biedt jou een veelzijdige functie binnen een dynamisch en sterk groeiend familiebedrijf, waar ontwikkeling en persoonlijke groei gestimuleerd wordt;
  • Marktconform salarisniveau passend bij jouw ervaring en achtergrond (€ 2366 - € 3325).