user

Financieel administratief medewerker (30 - 40 uur)Vandaag

2/08/2022


Financieel administratief medewerker

De organisatie:

Een echte specialist met een groot hart voor techniek die zorgt voor alles wat je niet ziet, maar wat het kantoor en huis wel tot een aangename plek maakt om in te werken en wonen. Geluid op iedere plek binnen het bedrijf of je huis. Verlichting, stereo of luxaflex vanuit één punt bedienen. Beveiligingscamera’s of een alarminstallatie en laadpunten voor elektrisch vervoer bij het kantoor. Het installeren en repareren van elektra, verlichting, beveiliging, audio en video, data en telefonie, domotica en laadpunten voor elektrisch vervoer.

Wij jij een bijdrage leveren aan het inzicht in de financiën van deze organisatie met diverse werkmaatschappijen? Ben jij cijfermatig, gestructureerd en nauwkeurig? Dan is deze functie iets voor jou!


De functie:

Als financieel-administratief medewerker zullen jouw taken bestaan uit de verkoop- en inkoopadministratie, debiteurenbewaking, boeken van bankmutaties, wagenparkbeheer en nog vele diverse werkzaamheden die voorkomen op de financiële administratie.  Je hebt een proactieve houding en zet graag de puntjes op de i.


Wat vragen wij?

Om deze functie succesvol te kunnen vervullen is het belangrijk dat je ervaring hebt opgedaan in een administratieve rol, het liefst ervaring hebt met projectadministratie en goed het overzicht weet te bewaren ondanks de drukte. Verder is het van belang dat je:

  • Een diploma MBO-4 Bedrijfsadministratie of gelijkwaardige opleiding hebt;
  • Representatief en servicegericht bent;
  • Accuraat en nauwkeurig kunt werken;
  • Ervaring hebt met officesystemen;
  • Woonachtig in de omgeving van Moordrecht.

Ben jij 30-40 uur per week beschikbaar? Dan zien wij graag jouw reactie tegemoet.


Wat bieden wij

Bij ons wordt gewerkt aan de toekomst en dat merk je! We zijn een informele en mensgerichte organisatie met leuke collega’s. Kortom een aantrekkelijke functie bij een leuk en gezond bedrijf met een no-nonsense mentaliteit.

  • Een goed salaris dat aansluit bij jouw ervaring, kennis en opleiding;
  • Je kunt direct aan de slag;
  • Direct op contract met de insteek om hier een vaste aanstelling van te maken;
  • Voldoende ruimte voor jouw ontwikkeling;
  • Een gezellige vrijdagmiddagborrel, onze jaarlijkse zomer bbq en leuke andere activiteiten.

Sollicitatieprocedure

Past deze baan op het eerste gezicht bij jouw wensen en mogelijkheden? Bel als je twijfelt of meer wil weten over de functie of het bedrijf. Je kunt je CV sturen naar sandy.metten@flexibility.nl  Voor vragen kun je bellen 06-12422112.