user

Expeditie medewerker DedemsvaartVandaag

7/11/2022


Technisch of logistiek onderlegd? Ben jij op zoek naar werk of toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij voor onze opdrachtgever in Dedemsvaart op zoek naar jou!

 

Kom bij ons werken als Expeditie medewerker en bouw mee aan een toekomst met 'the brightest light solutions - powered by nature'

 

Wat houdt het werk in?

Als allround expeditie medewerker ben je, samen met je collega's, een belangrijke spil in onze logistiek. Je ontvangt en controleert inkomende goederen en zorgt dat de expeditie ruimtes er netjes uitzien. Je verzamelt bevestigingsmaterialen, halffrabicaten en eindproducten op basis van werkorders. Alle uitgaande orders worden, nadat jij deze gecontroleerd op volledigheid en kwaliteit, goed verpakt en gespecifeerd verzonden. Je laadt en lost met oog voor veiligheid en kwaliteit en voert de bijbehorende administratieve handeling correct uit. Het kan voorkomen dat je ook aanverwante werkzaamheden zult uitvoeren.

 

Over de opdrachtgever

Onze opdrachtgever maakt duurzame lichtoplossingen voor gebouwen. Daglicht benutten we opimaal door innovatieve daglichtconstructies toe te passen. Een te kort aan daglicht vullen we aan met een dynamisch kunstlicht. Teveel daglicht wordt afgeremd door zon- en warmtewering en indien mogelijk geïntegreerd met zonne-energie. Zo ontstaat er een energie neutraal lichtklimaat.

 


Enthousiast geworden?
Stuur dan je motivatie en CV (in Word) naar denham@hetuitzendbureau.nl t.a.v. Rick Bolmer, uiteraard nemen we contact met je op! Of neem telefonisch contact op via 06-48973184.