user

Ervaren Assistent AccountantVandaag

3/11/2022Ervaren Assistent-Accountant (24 – 40 uur)

 

 

HTB accountants & adviseurs is een regionaal accountantskantoor en heeft een sterke band met haar klanten. Onze organisatie bestaat in totaal uit een team van 32 enthousiaste mensen, verdeeld over 3 kantoren: Sint Anthonis, Deurne en Best. Vanwege uitbreiding van onze klantenportefeuille, met name in de agrarische sector, zijn wij op zoek naar een betrokken ervaren assistent-accountant met een sterke affiniteit met de agrarische sector, voor de vestiging in Deurne.

 

Wat ga je doen?

Als ervaren assistent-account ben je verantwoordelijk voor een actieve dienstverlening aan onze klanten in met name de agrarische sector. Je denkt daarbij in oplossingen en ondersteunt onze klanten graag en met veel enthousiasme. Jij bent bovendien in staat zelfstandig financiële administraties te verzorgen, jaarrekeningen samen te stellen en de daarbij behorende aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting voor te bereiden. Daarnaast heb je, in het kader van de genoemde werkzaamheden, ook veelvuldig contact met onze klanten en bouw je een relatie met ze op. Op termijn zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden naar een rol als relatiebeheerder en/of teamleider.

 

Functie-eisen

Om deze functie goed in te kunnen vullen, heb je de volgende bagage nodig:

  • je beschikt over (minimaal) HBO werk- en denkniveau;
  • je volgt de opleiding tot AA-accountant of wilt deze gaan volgen;
  • je hebt feeling met de agrarische sector;
  • je hebt liefst minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie bij een accountantskantoor of een administratie- en belastingadvieskantoor;
  • je hebt affiniteit met automatisering op het gebied van financiële administratie en rapportages;
  • je bent beschikbaar voor minimaal 24-uur per week;
  • je bent cijfermatig sterk, accuraat, communicatief vaardig en representatief;

 

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een leuke, uitdagende baan waarbij je echt wat kunt betekenen voor onze veelal lokale en regionale klanten. Een ideale functie voor een (junior) assistent-accountant die een volgende stap wil maken. Je werkt in een informele en collegiale sfeer waarin je jezelf volledig kunt ontwikkelen. Met een uitgebreid pakket aan studiefaciliteiten op vaktechnisch gebied wordt je persoonlijke ontwikkeling verder gestimuleerd. HTB accountants & adviseurs heeft uiteraard uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Ben je geïnteresseerd in deze functie stuur dan je gemotiveerde sollicitatie met cv voorzien van foto naar onze recruiter: lindatimmerman@htbaccountants.nl, 06-14399828(tot 21.00 uur bereikbaar) of 0499 – 392431.