user

Enthousiaste junior verkoperVandaag

3/11/2022


Voor dit mooie gerenommeerde familie bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in de autobranche zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoper. Voor deze functie zoeken wij een zelfstandige allrounder met reeds enige jaren ervaring als verkoper binnen de autobranche. Binnen dit bedrijf ga je je bezig houden met alle facetten van het verkopen van nieuwe personen en bedrijfswagens van een mooi sterk merk. Je zorgt voor een correcte en klant vriendelijke afwikkeling van het hele verkoop traject.  De werkdagen zullen dynamisch zijn daarom moet je snel kunnen schakelen en van aanpakken houden.

Het bedrijf kenmerkt zich door een prettige gemoedelijke collegiale werksfeer en is bereid om tijd ,  geld en moeite te investeren om de juiste kandidaat tot een hoger niveau te brengen, naast “ On the job” coaching is er ook ruimte voor opleiding en training. Heb je zin in deze uitdaging reageer dan snel.

 

Wat verwachten wij van de nieuwe verkoper:

Minimaal opleiding op Mbo niveau (IVA).

Min 2  maximaal 5 ervaring.

Dynamische persoonlijkheid.

Wil om te groeien.

Woonachtig in regio Utrecht.

 

Wat bieden wij jou :

Mooie baan bij een gezond dealer bedrijf.

Zeer veel ruimte voor opleiding en persoonlijke groei.

Goed markt conform salaris.

Gebruikelijke emolumenten als telefoon en auto van de zaak.

 

Ben je enthousiast geworden van bovenstaande vacature? Mail dan je cv met motivatie naar RWSautomotive1@outlook.com t.a.v. Roel Wijker, of bij vragen over de functie kun je bellen met 06-29037518

Wij werken samen met Flexibility automotive

 

Flexibility Eindhoven-Best / Flexibility automotive zijn al geruime tijd hét uitzendbureau op het gebied van werving & selectie, uitzenden, referentieonderzoek, assessments en bemiddeling met ruime specialisatie binnen de automotive branche op landelijk niveau. Wij zijn een modern uitzendbureau dat zich onderscheidt door zijn professionele en complete aanpak voor zijn opdrachtgevers. Voor kandidaten biedt Flexibility  optimale ondersteuning bij het realiseren van een nieuwe loopbaanstap. Daarnaast zijn we ABU-lid en ISO-gecertificeerd.