user

Elektromonteur Maasbracht fulltime (m/v)Vandaag

26/01/2023


Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als elektromonteur houd je je o.a. bezig met de volgende werkzaamheden:

  • Assembleren van (elektro)technische componenten op onze prefabricageafdeling;
  • Installeren van (elektro)technische componenten op onze jachten op de Logicam-afbouwlijn.

Je werkzaamheden zijn breed en gevarieerd: van specifiek elektronisch werk tot algemeen installatietechnisch werk. Dagelijks heb je te maken met schakelpanelen, scheeps- en navigatie-elektronica, energiesystemen, witgoed, audio- en videoapparatuur. Maar ook met PLC’s, hydrauliek, leidingwerk, pompen, motoren en generatoren.

Wordt dit jouw werkdag?
Je parkeert je auto en loopt over het werfterrein langs onze haven naar binnen. Je loopt langs een aantal prachtige jachten naar de kantine, waar je met collega’s met een bak koffie bijpraat. Je start om 07.30 uur bij onze Logicam-afbouwlijnen. Op de werkvloer heb je een eigen werkplek waar gereedschappen, materialen en grijpvoorraad klaar staan. Vanuit je werkplek kijk je uit over een aantal fonkelnieuwe jachten tussen de 9 en 17 meter. Je voelt je trots om daaraan een bijdrage te kunnen leveren en start je werkdag. Dat doe je in een lichte en schone werkomgeving met structuur en orde. En met een duidelijke werkopdracht die vertelt wat die dag voor jou op het programma staat. Trots, eer van je werk, uitdaging en variatie: daar doe je het voor.

Wat wij bieden:
Bij ons vind je een goede balans tussen werk en privé en volop doorgroeimogelijkheden in kennis en verantwoordelijkheid. Onze werktijden zijn van 7.30 uur tot 16.30 uur. We maken weinig overuren, waardoor je na een dag hard werken voldoende privé-tijd over hebt. Daarnaast krijg je bij ons alle kans om jezelf te ontwikkelen. Wil je bijvoorbeeld doorgroeien naar een leidinggevende functie? Jezelf specialiseren richting prototyping? Of ambieer je misschien een functie in de werkvoorbereiding of (after)sales? De mogelijkheden zijn er.

Wat jij ons te bieden hebt:
Jij bent 40 uur per week beschikbaar. Je hebt een flexibele instelling: incidenteel een uurtje langer blijven om je werk af te maken vind je geen probleem. Wat betreft je leeftijd hebben we wel een voorkeur: je bent jong van geest. Of je weinig of veel ervaring hebt, dat bespreken we wel als we je uitnodigen voor een gesprek. We zijn namelijk vooral geïnteresseerd in je drijfveren om te slagen in dit mooie beroep en de ervaring waarop je terugkijkt bij het halen van je pensioen.

Solliciteren
Stuur dan een e-mail met jouw motivatiebrief en cv naar ger.creemers@hetuitzendbureau.nl