user

Elektro servicemonteurVandaag

3/08/2022


Kun jij goed tegen spanning? En helemaal wanneer je zelfstandig service- en onderhoudswerkzaamheden gaat uitvoeren? Draai jij je hand er niet voor om wanneer je functionele aanpassingen moet uitvoeren aan bestaande installaties? Wil jij de nieuwe topper worden van onze opdrachtgever? Lees dan snel verder!

 

Wat ga je doen?

Je stelt de diagnose van storingen op elektrotechnisch gebied, lost deze zelfstandig op en voert functionele aanpassingen uit aan bestaande installaties. Hierbij zorg je voor optimaal onderhoud en stem je de werkzaamheden af met de klant. Daarnaast bied je de klant oplossingen aan voor eventuele verbeteringen van de installatie. Jouw werkgebied ligt binnen de driehoek Amsterdam, Utrecht, Den Haag. Tussen de klussen door heb je regelmatig contact met je collega's op kantoor in Alkmaar over de werkzaamheden en de planning.

 

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever was vroeger enkel in te schakelen voor loodgietersklussen, maar sinds 2018 is ze uitgegroeid tot een innovatieve totaaloplosser. Mede door Hollandse nuchterheid, lef en visie is het bedrijf getransformeerd naar een hightech E- en W-oplosser. Hierdoor kunnen ze de klanten nu volledig ontzorgen en zijn ze klaar voor de toekomst!

Dit doen ze door goed samen te werken, kritisch en betrouwbaar te zijn, verantwoordelijkheid te nemen en natuurlijk de opdracht volgens afspraak uit te voeren.

 

Wie ben je?

  • Je hebt een mbo-diploma in de elektrotechniek (minimaal niveau 3)
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie 
  • Je hebt ervaring met regeltechnische installaties
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in de woningbouw en/of utiliteit
  • Je bent communicatief vaardig, klantgericht, representatief en hebt oog voor detail

 

En niet onbelangrijk...
Je sluit de week graag af met collega's op onze vrijdagmiddagborrel!

 

Wat mag je verwachten?

  • Salaris tussen €2.500,- en €3.000,- bruto per maand
  • Jaarcontract met zicht op onbepaalde tijd
  • Pensioenregeling via PMT (Pensioenfonds Metaal & Techniek)
  • Een eigen bus van de zaak


Natuurlijk is ook de werksfeer belangrijk. Zo wordt de week afgesloten met een vrijdagmiddagborrel en zijn er door het jaar heen verschillende feesten en personeelsuitjes die worden georganiseerd door de personeelsvereniging. 

 

LEER FLEXIBILITY KENNEN!
Wie werkt met Flexibility, weet: wij zijn energiek, optimistisch en enorm gedreven om het vandaag beter te doen dan gisteren. #omdathetwerkt. We zijn fan van kennis delen en eerlijk werken. We hebben onwijs veel plezier in wat we doen. Kom eens een keer bij ons langs, dan ervaar je dit direct...