user

E-commerceVandaag

14/07/2021

Bijbaan e-commerce

 

Heb jij tijd over naast je studie en wil je graag wat bijverdienen? Ben je in de vakantieperiodes beschikbaar en in reguliere schoolweken tenminste 1 dag in de week? Heb je daarnaast ook nog eens affiniteit met de bouwmaterialen branche? Dan ben jij misschien wel degene die wij zoeken! Ons e-commerce team in Denekamp kan namelijk wel wat extra handjes gebruiken. En zeg nou zelf: dat is toch een stuk leuker dan vakkenvullen?

Wie zijn wij?
Sleiderink Bouwmaterialen is een betrouwbare, zelfstandige Groothandel in Hout en Bouwmaterialen. Vanuit onze vestigingen in Denekamp en Oldenzaal voorzien wij al tientallen jaren iedereen die gaat bouwen of verbouwen in Twente en de rest van Overijssel van bouwmaterialen. Inmiddels beperkt dit zich niet meer alleen tot deze regio en leveren wij door bijna heel Nederland. Wij zijn sterk groeiende en zijn daarom regelmatig op zoek naar enthousiaste collega’s!

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar iemand die ons e-commerce team komt ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden rondom het onderhouden van onze website. Hierbij kun je denken aan het doorvoeren van prijswijzigingen, het wijzigen van bestaande producten of het toevoegen van nieuwe producten aan onze webshop. Je draagt er zorg voor dat de juiste informatie op de juiste plek komt te staan en je gaat op zoek naar passende afbeeldingen die jouw tekst ondersteunen. Uiteraard krijg je hierbij hulp van je collega’s en leer je zo alle kneepjes van het vak!

Wat verwachten wij van jou?

  • Je studeert bij voorkeur op HBO of MBO 4 niveau, het liefst in een richting die aansluit bij een e-commerce bedrijf;
  • Je bent beschikbaar in vakantieperiodes en daarnaast in reguliere schoolweken minimaal 1 dag (8 uur) in de week, dag(en) in overleg;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed, in zowel woord als geschrift.

 

Enthousiast? Wacht dan niet langer en solliciteer!
Ben jij die enthousiaste, gedreven en doortastende medewerker die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatie naar arnoud.middelkamp@sleiderink.nl.

Vragen? Twijfel niet en bel rechtstreeks met Arnoud Middelkamp op 0541-216752 of stuur een e-mail.