user

DeveloperVandaag

1/08/2022

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwikkelen van integratiesoftware. Voor haar kantoor in Tilburg zijn we vanwege uitbreiding op zoek naar een Developer/Ontwikkelaar.

 

Heb jij ervaring/kennis van: C#, .Net, HTML, CSS, Javascript, MSSQL, React, en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een klein bedrijf waar je mee kunt werken aan de verdere groei van het bedrijf dan zijn we op zoek naar jou!

Ben jij minimaal 28 uur per week beschikbaar en heb je een afgeronde hbo opleiding richting ICT of ben je nog studerend reageer dan snel.

 

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwikkelen van integratiesoftware en zij werken voor grote internationale klanten maar ook voor kleinere bedrijven binnen Nederland. Zij voeren maatwerk projecten uit, maar ontwikkelen ook eigen producten, die via app stores van partners wereldwijd worden aangeboden.

 

Jouw taken zullen bestaan uit het (mede-) ontwerpen- ,ontwikkelen en testen van applicaties ten behoeve van klanten. Daarbij is het soms noodzakelijk om contact met klanten en/of partners te hebben. Opdrachten worden op het eigen kantoor in Tilburg uitgevoerd.

Ben jij iemand die actief meedenkt en -doet in het versterken om op deze wijze de organisatie verder te laten groeien als toonaangevende leverancier van integraties.

 

 

Wat krijg je hiervoor:

 

-           Geld, een marktconform salaris

-           Reiskostenvergoeding

-           Pensioenregeling.

-           Vakantiedagen. Als je belooft terug te komen.

-           Leuke informele werksfeer.

-           Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt.

-           Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.

 

 

Heb je interesse voor deze uitdagende functie of wil je meer weten over de functie, neem dan contact op met Linda 06-14399828, direct solliciteren kan via linda.timmerman@flexibility.nl. Ik ontvang graag jouw cv voorzien van foto en motivatie.