user

DeclarantVandaag

28/07/2022


Dankzij jou verlopen alle douaneformaliteiten voor de in- en uitvoer van de goederen perfect!  

Jouw toekomstige werkgever is een vooraanstaand distributiecentrum in de buurt van Roosendaal. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel! Het is een organisatie die volop in transitie is. Door middel van het overbrengen van de beleving en een excellente service weten zij hun klanten te binden en te blijven groeien.

De afdeling waar jij komt te werken bestaat uit 3 Declaranten en een Supervisor. In deze belangrijke rol als Declarant ben jij verantwoordelijk voor het opmaken van documenten en het afhandelen van deze documenten ten behoeve van de im- en export van producten en het bewaken van de juistheid van data in het douanesysteem.

Wat ga je doen?

  • Afhandelen van douaneformaliteiten, zoals inkomende T-documenten en entrepotdossiers. Je maakt uitvoerdocumenten en andere douane gerelateerde documentatie op en je bewaakt de verlooptermijn hiervan.
  • Je vraagt BTI’s en een tarief contingent aan bij de douane.
  • Je draagt zorg voor het tijdig en volledig opstellen, verwerken en verzenden van de maandelijkse aangifte (GPA). Je verzorgt de maandelijkse TG-rapportage en je stelt de maandelijkse aangifte verbruiksbelasting op.
  • Je tarifeert en controleert de juiste indeling van goederen en de Nomenclatuur.
  • Je verricht baliewerkzaamheden en begeleidt douane bij controles.

Wie ben jij?

Je hebt een paar jaar ervaring in een soortgelijke functie en een afgeronde opleiding als Declarant. Je werkt graag in een klein en hecht team waar gezelligheid en hard werken voorop staan. Hierbij vind jij het, net als jouw collega’s, essentieel om punctueel en zorgvuldig te werken zodat de processen soepel verlopen.

Wat bieden wij jou?

Binnen een professioneel en gespecialiseerd team krijg je de ruimte om deze belangrijke rol als Declarant te vervullen, zodat ook jij als professional je kan blijven ontwikkelen. Deze organisatie investeert graag in jou!

Jouw toekomstige werkgever heeft een arbeidsvoorwaardenpakket waar je blij van wordt! Dit bevat onder andere een marktconform salaris, 27 vakantiedagen en daarbij de mogelijkheid om 5 vrije dagen extra te kopen. Hiernaast hebben zij ook een flexibele thuiswerkregeling en een goede pensioenregeling.

Enthousiast geworden over deze leuke job? 
Solliciteer direct of mail je cv naar jasmijnenmarlies@flexibility.nl. Voor vragen kan je ons ook bellen of appen Jasmijn 06-41548664 of Marlies 06-18167396. Wij kijken uit naar jouw reactie!