user

Customer service medewerkerVandaag

4/11/2022

Onze opdrachtgever, Sika Nederland BV, wil graag in contact komen met jou! Een vrolijke en gedreven customer service medewerker voor hun vestiging in Deventer. 

Wie is Sika? 

Sika is wereldwijd actief met gespecialiseerde oplossingen voor zowel de bouw als industriële sector. Sika’s productlijnen vallen op door de hoge kwaliteit van de betonhulpstoffen, gespecialiseerde mortels, kitten en lijmen, materialen voor dempen en versterken, systemen voor structurele versterking, systemen voor zowel daken als waterdichting, industriële vloeren en sportvloeren. 

De cultuur is informeel en no-nonsense. Kwaliteit en goede producten leveren zit in het DNA van deze organisatie.  

 Wat ga je doen als customer service medewerker? 

 Als Customer Service medewerker ben je verantwoordelijk voor een adequate en efficiënte orderverwerking en werk je nauw samen met de afdeling Verkoop, Planning en Logistiek.  

Ook voer je diverse werkzaamheden ten behoeve van de algemene ondersteuning van de administratie uit:  het telefonisch noteren van orders, het invoeren van orders en nieuwe klanten in SAP behoren tot jouw takenpakket. Maar ook het verwerken van prijsafspraken in SAP, facturatie werkzaamheden, afhandelen van retouren en creditnota's. Je werkt in een klein team (3 collega’s) waarin samenwerking voorop staat.  

Wat neem je mee? 

  • Een afgeronde MBO opleiding hebt met enkele jaren ervaring  
  • Je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend beheerst 
  • Ervaring hebt met orderverwerking, nauwkeurig werkt en je communicatief vaardig bent 
  • Je het leuk vindt om (telefonisch) in contact te staan met o.a. vervoerders. 
  • Kennis van SAP is een pré

 Wat biedt Sika jou? 

Sika biedt je een afwisselende administratieve baan op gebied van orderverwerking met veel verantwoordelijkheid. De organisatie staat er om bekend om je te faciliteren in persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Het salaris ligt tussen € 2500 en € 3000 bruto per maand. 

 Heb je interesse? Dan komen we graag in contact met je! Stuur je cv of linkedIn profiel naar esther.huurman@flexibility.nl of bel met 0624335003. 

Wil je meer weten Sika Nederland BVNederland BV ? Klik dan HIER. Wil je meer weten van Flexibility? Klik dan hier

 Ook leuk: we hebben meer vacatures, en we gaan graag voor je op zoek naar een passende baan! Stuur gerust een e-mail naar esther.huurman@flexibility.nl (liefst met een CV, een korte motivatie en bereikbaarheidsgegevens), of bel gewoon direct naar: Esther Huurman, 06-24 33 5003