user

Customer Service Engineer (NL / Europa)Vandaag

29/07/2022


Heb je een elektrotechnische opleiding en kijk op hydrauliek? Vind je het leuk om de helft van de tijd bij klanten te zitten verspreid over Europa? Dan is deze vacature iets voor jou!

Functie omschrijving Customer Service Engineer

Je verleent allround technische service in Nederland en in het buitenland bij de klanten van de opdrachtgever. De opdrachtgever ontwikkelt en levert machines aan diverse grote bedrijven in verschillende branches. De Customer Service Engineer verleent service en voert reparaties uit aan apparatuur welke bij klanten in het binnen- en buitenland staan.

Van de Customer Service Engineer wordt verwacht een inventief en creatief probleemoplossend vermogen, daar de omstandigheden waaronder gewerkt moet worden niet altijd als optimaal beschouwd mogen worden. Bij het uitoefenen van service en reparatie werkzaamheden moet rekening worden houden met een snelle uitvoering in verband met, vaak ongewenste, productiestops.

Terugkoppeling naar de helpdesk en “knowledge database” wordt verwacht om problemen in de toekomst te vermijden.

 

Tevens is de Customer Service Engineer verantwoordelijk voor de afname van machines. Van hem wordt verwacht dat hij daarbij de gebruiker praktisch instrueert over het product, de bediening en het proces. Verder help je met de installatie en afstelling van de demo machines in de toonzaal.

Een belangrijk aspect in deze functie is een klantvriendelijke opstelling. Je onderhoudt kontakten met klanten, medewerkers van de afdeling verkoop, engineering en productie.

De werkzaamheden worden deels in het buitenland verricht, waarbij de medewerker enkele dagen en langer van huis af is. Een ad hoc vertrek naar een klant is soms onvermijdbaar.

Functie eisen;

  • MTS werktuigbouw / elektrotechniek
  • enige kennis van hydrauliek
  • enige werkervaring
  • goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal
  • bereid zijn om te reizen

Salarisindicatie is € 3.500,- p/mnd. Andere arbeidsvoorwaarden: auto/laptop/telefoon van de zaak, 13e maand, 8% vakantiegeld, 38 urige werkweek.

Heb je belangstelling? Mail je CV dan naar; oosterhout@flexibility.nl, Heleen de Groot, 06-17760923.