user

Customer ServiceVandaag

7/11/2022


Jij combineert klantvriendelijkheid met kennis van transport. Je spreek Engels en Nederlands en kunt goed overweg met Microsoft Office.  Zoek jij daarnaast een dynamische fulltime baan in een drukke werkomgeving, waarin jij je niet hoeft te vervelen. Onze opdrachtgever groeit in een rap tempo, durf jij mee te groeien? Lees dan verder...

Wat wordt er van jou verwacht als Customer Service employee..
Ter uitbreiding van het team, zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar een Customer Service employee. In deze functie ben je het eerste aanaspreekpunt voor onze klant. je bent in staat om op een correcte wijze  opvolging te geven aan alle mogelijke problemen die ontstaan in de logistieke processen en houdt hierbij continu contact met je klant om de verwachtingen te managen. 

 • Zowel telefonisch als per mail veel klantcontact hebben; veelal in het engels;
 • Vragen en klachten correct en tijdig behandelen;
 • Problemen uit het proces analyseren en de klant van efficiente oplossingen voorzien;
 • Een goede relatie opbouwen met het logistieke team van de klant;
 • Zorgdragen voor een correctie administratie en rapportage opstellen;
 • KPI's analyseren en verbetervoorstelen initiëren en uitvoeren. 

In welk team kom je terecht als Customer Service employee?
Je komt te werken in het jonge en dynamische Customer Service team in Eindhoven. Je rapporteerd direct naar de Customer Service Supervisor. Samen met het team zorgen jullie voor een optimale dienstverlening aan de klant en maken zo het verschil. Je schakelt constant met je eigen afdeling, de operatie , externe dienstverleners en de klant. Bij deze opdrachtgever hoef je geen shifts te werken, het gaat hier om. kantoortijden. 

Wat mag jij verwachten als Customer Service employee?
Bij onze opdrachtgever werkt een gemotiveerd team dat elke dag weer voor een maximaal resultaat gaat. Je krijgt de ruimte om te groeien en eigen inbreng te delen (transparante bedrijfscultuur). Je bent werkzaam bij één van de grootste grootste logistieke dienstverleners ter wereld. Een organisatie die graag de klant ontzorgt. Je krijgt bij onze opdrachtgever dan ook veel ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om jezelf te ontplooien. Sky is the limit!! Voor het werken van shifts staat uiteraard een interessant percentage tegenover en zijn er interessante arbeidsvoorwaarden. 

Wat wij het liefst van jou terugzien in het gesprek?
Wij zijn op zoek naar energieke nieuwe collega die zich het customer service werk in de logistiek eigen wilt maken. Met jouw ondernemende houding en communicatieve skills is er geen probleem dat niet opgelost kan worden. Een gedegen klantrelatie en je team naar een hoger plan tillen staan bij jou hoog in nhet vaandel. 

 • Sociaal vaardig en communicatief sterk en krijgt hiermee een team van mensen met je mee;
 • Stressbestendig is voor jou een welbekend woord, je hebt de mindset waarbij continue verbeteren de boventoon voert. 
 • MBO - of HBO werk en denkniveau; 
 • Affiniteit met klantcontact, bijvoorbeeld door stages; 
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Gedegen ervaring met MS Office, must Excel een must.

Bereikbaarheid opdrachtgever

De opdrachtgever is gevestigd in Nieuwegein, wat goed te bereiken is met veel parkeermogelijkheden. 

Ben jij enthousiast en zie je de baan helemaal zitten. Solliciteer dan nu en wij zullen binnen 2 dagen contact met je opnemen!

LEER FLEXIBILITY KENNEN!

Wie werkt met Flexibility, weet: wij zijn energiek, optimistisch en enorm gedreven om het vandaag beter te doen dan gisteren. #omdathetwerkt. We zijn fan van kennis delen en eerlijk werken. We hebben onwijs veel plezier in wat we doen. Kom eens een keer bij ons langs, dan ervaar je dit direct...

BLIJF OP DE HOOGTE! Klik op onderstaande Links 

LinkedIn Zakelijk  Linkedin Contactpersoon vacature Vacatures automotive |