user

ControleleiderVandaag

2/11/2022

Voor onze opdrachtgever in Harderwijk zijn wij op zoek naar een Controleleider die ons enthousiaste audit team gaat versterken.

Ben jij gedreven en voer je graag audit werkzaamheden uit binnen een jong, hecht en dynamisch team?

Dan maken we graag kennis met je!

 

Als Controleleider leid je de controle- en beoordelingsopdrachten op een kwalitatief goede manier. Samen met je collega's zorg je voor een optimaal en efficiënt proces om de klanten nog beter van dienst te zijn en de kwaliteit naar een (nog) hoger niveau te tillen. Jouw communicatieve vaardigheden zijn van groot belang in de relatie met de klant. Het team wordt door jou aangestuurd conform budget en planning waarbij jouw steun en aandacht vanzelfsprekend zijn. Je signaleert nieuwe adviesmogelijkheden bij klanten. Op de audit afdeling is geen dag hetzelfde! Het delen van kennis met collega's is belangrijk en jij draagt hieraan bij.

Niet alleen jouw kennis maar ook jouw karakter telt.

 

Zie jij jezelf in deze uitdagende rol, dan gaan we graag een goed gesprek aan met jou! We praten graag verder over jouw karaktereigenschappen, jouw wensen en hoe deze uitdaging vorm wordt gegeven.

 

Jij brengt mee:

"   ambities;

"   affiniteit met IT audit;

"   analytisch vermogen;

"   communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;

"   resultaat- en kwaliteitsgerichtheid;

"   drive.

Je bevindt je momenteel in de afrondende fase van de post-master RA of hebt deze afgerond. Je hebt ervaring als Gev. Assistent Accountant audit of controleleider.

Bij onze opdrachtgever kan je rekenen op een verrijking van je persoonlijke ontwikkeling. Met een uitgebreid pakket aan studiefaciliteiten worden je kennis en vaardigheden verder gestimuleerd. Vanaf je eerste werkdag krijg je een mentor toegewezen, die je ondersteunt bij het behalen van specifieke doelen, afgestemd op jouw behoefte. Een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden vinden wij vanzelfsprekend, maar wat wij echt belangrijk vinden en naar streven, is een goede balans in werk en privé.

 

Ben jij deze topper opzoek naar een mooie uitdaging? Dan maken wij graag kennis met jou! Stuur jouw motivatie en cv naar harderwijk@flexibility.nl. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Trude van Esveld via 0341-701442 / 06-57729532 (di,wo,do) of Amarens Rijkmans via 06-51221701.