user

Constructie bankwerkerVandaag

19/06/2021

Wat ga je doen als constructiebankwerker?

Vind je het leuk om zelfstandig aan de slag te gaan met het bouwen van allerlei constructies, zowel kleine als middelgrote? Regelmatig zoeken wij in de regio Gelderland, Brabant en Noord-Limburg constructiebankwerkers. Bij onze opdrachtgevers maak je constructies en frames voor de machinebouw, de maritieme en de industriële sector. Je mag al snel zelfstandig aan de slag gaan. Dat houd in dat je vanaf tekening de constructie zelf gaat bouwen. Boren, knippen, zagen en aflassen, jij draait je hand er niet voor om. De constructies worden hoofdzakelijk gemaakt met staal en soms met RVS. En voor jou is dat natuurlijk geen enkel probleem.

Functie-eisen:

  • Je hebt een LTS of VMBO opleiding, richting metaal bij voorkeur met een aanvullende MBO opleiding
  • Je kunt MIG/MAG lassen op minimaal niveau 2
  • Je kunt zelfstandig tekeningen lezen
  • Kun je TIG lassen? Dat is helemaal geweldig!


Wat biedt Sep Peeters?
Wij bieden diverse vacatures voor constructiebankwerker in kleine en middelgrote bedrijven. Doordat wij gespecialiseerd zijn in bemiddelen van technische functies kennen wij als geen ander de markt. Daarom kunnen wij je goede primaire en secundaire voorwaarden bieden, met uiteraard een marktconform salaris. Wij vinden het ook belangrijk dat jij op de juiste plek zit en daarom gaan wij eerst in gesprek over wat jouw wensen en ambities zijn. Zo kunnen wij voor jou de leukste baan vinden.

Solliciteren bij SEP Peeters
Heb je interesse in de functie constructiebankwerker? Solliciteer dan snel. Bij SEP Peeters kan dat online heel eenvoudig, namelijk via de button “Direct solliciteren”, Facebook of via WhattsApp. Wil je meer informatie over de functie? Bel ons dan op 0478 57 18 60.