user

Commercieel/sales medewerker binnendienst technisch bedrijf minimaal 32 uurVandaag

29/01/2023Functieomschrijving

Commercieel/sales medewerker binnendienst technisch bedrijf minimaal 32 uur

Je bent verantwoordelijk voor het gehele offerteproces. Dit begint met het identificeren van de klantbehoefte en daarna ontwerp je een passende oplossing aan de hand van het productportfolio. Hiermee vertaal je de oplossing naar een calculatie en een offerte. Je ondersteunt bovendien de sales buitendienst en je zult in de uitvoering veel met hen samenwerken en informatie uitwisselen. Ook werk je samen met de technische medewerkers wanneer er complexe oplossingen bedacht moeten worden. Jij zorgt ervoor, dat het hele verkoopproces gestroomlijnd verloopt. Je doet er alles aan om de klanttevredenheid hoog te houden. Met je proactieve werkhouding weet je de klanten telkens weer te verrassen met goede adviezen en “out-of-the-box” tips.

Wij zoeken:

Een commercieel talent met

MBO-werk- en denkniveau en

minimaal 3 jaar ervaring binnen Sales,

bij voorkeur binnen een B2B-omgeving.

Je bent creatief en flexibel en krijgt een kick wanneer jouw klant tevreden is met de door jou aangedragen oplossingen.

Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar en

hebt een goede kennis in woord en geschrift van de Nederlandse en Engelse taal en bij voorkeur ook van de Duitse taal.

Wij bieden:

Een uitdagende job bij een jong en dynamisch bedrijf en binnen een enthousiast en gedreven team. Je krijgt een leuke, afwisselende en zelfstandige functie. Er zijn volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen, omdat we nog steeds groeien.

We bieden je een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. In eerste instantie betreft het een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband. We kennen een bonusregeling.

Parttime uren: 32 per week

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime