user

Commercieel service medewerker voor moderne groothandel.Vandaag

4/11/2022Onze opdrachtgever is een vooraanstaande groothandel. Voor deze organisatie zoeken wij een gedreven commercieel service medewerker.De functie
Het doel van de functie van commercieel service medewerker is het professioneel te woord staan van klanten en het verwerken en opvolgen van de klantvragen. Daarnaast bied je een actieve ondersteuning van het salesteam.


In deze functie van commercieel service medewerker adviseer je op een professionele en klantvriendelijke wijze klanten deskundig over producten en diensten. Je realiseert de commerciële doelen door het proactief opvolgen van offertes en lopende orders. Je bespreekt lopende offertes met de accountmanager. Je verwerkt orders en bent verantwoordelijk voor het voorbereiden van offertes. Je zorgt voor een tijdige, volledige en correcte verkoopadministratie. Je zorgt voor het up-to-date houden van een relatiebestand en je beoordeelt en verwerkt retouren, garanties en coulances. Je onderhoudt als commercieel service medewerker contact met de overige afdelingen. Je signaleert ontwikkelingen in de markt en communiceert deze intern.

Wij vragen
Je beschikt over mbo werk- en denkniveau, niveau 4. Je hebt ervaring als commercieel binnendienst / service medewerker. Je bent klantgericht, betrouwbaar en je haalt plezier uit het werken in een klantgerichte omgeving. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke kennis van de Nederlandse taal. Beheersing van de Duitse en Engels taal is een pré.

Wij bieden
Naast een leuke, gevarieerde functie als commercieel service medewerker biedt het bedrijf een mooie werkomgeving en goede arbeidsvoorwaarden.