user

Commercieel medewerker voor een vooraanstaande software producentVandaag

7/11/2022

In deze functie ondersteun je de verkoop van software aan bestaande klanten in de financiële dienstverlening. Jouw uitdaging is om klanten optimaal van de software gebruik te laten maken.
Klanttevredenheid staat bij jou centraal en waar nodig werk je samen met collega's om eventuele klachten of problemen van klanten op te lossen. Je bent vanuit het kantoor in Utrecht het aanspreekpunt voor klanten en je overtuigt hen van de toegevoegde waarde van de producten. Je richt je op het informeren van klanten en vastlegging van klantgegevens in het crm. Hierin heb je een adviserende rol richting de klant en gebruik je jouw sales skills om het proces positief te beïnvloeden. Je zorg voor een snelle en passende follow up en je legt alles duidelijk en volledig vast in het crm. Je bent gericht op het realiseren van tevreden en loyale klanten.
Wat vragen wij?Je beschikt bij voorkeur over mbo werk- en denkniveau, zodat verdere groei binnen de organisatie tot jouw mogelijkheden kan behoren. Je hebt sales drive en voelt je thuis in een competitieve omgeving. Je haalt plezier uit het meedenken met klanten en middels gerichte vragen inventariseer je de behoefte(n) van jouw klanten. Je kunt ook goed samenwerken met andere afdelingen als r&d en professional services. Je bent communicatief vaardig, betrouwbaar en nauwkeurig in de vastlegging van jouw acties. Je bent resultaatgericht en creatief.
Wat bieden wij?Een zeer uitdagende functie in een bijzonder professionele organisatie. Daarnaast worden uitstekende primaire en secundaire voorwaarden geboden.