user

Commercieel medewerker voor de binnendienstVandaag

7/11/2022

Zijn jouw commerciële en administratieve skills goed ontwikkeld? Wil jij werken op DE customer serviceafdeling in Enschede? Ben je fulltime beschikbaar?

Vind jij het leuk om dagelijks vanuit Enschede telefonisch contact te hebben klanten en aan hen de mooiste producten en te adviseren en te verkopen? Dan is dit je nieuwe job!

Onze opdrachtgever is internationale organisatie in Enschede, zij werken b-t-b en verkopen een bijzonder alledaags product. Op afdeling customer service/verkoopbinnendienst werken 6 collega’s. Zij willen graag een nieuwe collega om het team te versterken.

Wat ga je doen?

Als medewerker customer service ben je het eerste aanspreekpunt voor de bestaande klanten en prospects. Jij staat de klanten op een professionele wijze te woord. Na je inwerkperiode ben je in staat om hen te adviseren en stimuleren de beste aankoop te doen. Jij geeft de juiste informatie door van levertijden en prijzen. Door jou enthousiaste aanpak en goede kennis, weet je wat de klant wil en ben je instaat om up en crossselling toe te passen. Je bent verantwoordelijk voor het gehele commerciële traject. Als het commerciele traject is afgerond, verwerk je de administratieve gegevens in SAP. Ook daar ligt een grote verantwoordelijkheid; je handelt alles zelfstandig af van offerte tot aan creditmanagement.  

Daarnaast werk je nauw samen met de verkoopbuitendienst medewerkers door hen intensief te ondersteunen met de juiste prijzen, levertijden en achtergrond informatie van de klant. 

Wat breng je mee?

Om succesvol te zijn, breng jij mee

  • Een afgerond hbo-diploma (commercieel)
  • Enkele jaren werkervaring op een commerciële binnendienst,
  • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal en
  • Heb je enige technische affiniteit.
  • SAP-kennis en ervaring met de gebruikelijke automatiseringssystemen
  • Fulltime beschikbaar (32-40 uur)

Daarnaast beschik je over de volgende competenties: Communicatief vaardig, accuraat kunnen werken, stressbestendig, initiatiefrijk en een hands-on mentaliteit.

Onze opdrachtgever biedt jou een fulltime dienstverband aan met zeer goede arbeidsvoorwaarden.

Heb interesse? Dan zien we graag vandaag nog je reactie! Stuur een korte motivatie en CV naar esther.huurman@flexibility.nl of stuur een link van je LinkedIn profiel.

Bedenk ook dat we meer vacatures hebben, en dat we dan voor jou op zoek gaan. Stuur bij voorkeur een e-mail of bel gewoon direct naar: Esther Huurman, esther.huurman@flexibility.nl, 06-24 33 5003

Als je meer wilt weten over Flexibility, kijk dan op www.flexibility.nl/stedendriehoek