user

Commercieel medewerker binnendienstVandaag

7/11/2022


Customer service medewerker in Deventer

Wil jij een functie waarbij je de spil van de organisatie bent? Durf jij het aan om het kloppende hart van de organisatie te zijn? Heb je organisatorische en commerciële kwaliteiten en wil je werken in een topteam? Dan is dit je volgende functie!

Onze opdrachtgever, gevestigd in Deventer, zoekt een commercieel binnendienst medewerker / customer service medewerker ter uitbreiding van het team.

Samen met 4 collega's ben je het eerste aanspreekpunt. Je staat veel (potentiële) klanten telefonisch te woord, geeft advies, maakt offertes, bewaakt de voortgang van de diverse projecten en processen. Je bent verantwoordelijk voor opdrachten vanaf het eerste telefonisch contact tot en met de afwikkeling van het project. Je bent continue in contact met andere afdelingen en voorziet hen van de juiste informatie. Om de klant zo goed mogelijk te bedienen, werk je intensief samen met de buitendienst medewerkers en het managementteam. Kenmerkend van de functie zijn de kort cyclische contacten, snel wisselende korte werkzaamheden en de verantwoordelijkheden in een zelfstandig functionerend team.

De cultuur van de organisatie in steekwoorden: sociaal, open minded, kennisintensief en kwaliteitsgericht.

Onze opdrachtgever wil graag in contact komen met een sprankelende persoonlijkheid die van afwisseling houdt, zelfstandig kan werken, een teamplayer is, snel overzicht heeft, beschikt over een groot organisatorisch talent en accurate werkwijze heeft.

Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding,  relevante werkervaring, minimaal 32-40 uur beschikbaar en woonachtig in Deventer e.o.

Onze opdrachtgever biedt jou een superleuke baan met veel verantwoordelijkheden in een leuk team; een contract direct bij hen in dienst met uitzicht op een vast dienstverband, een marktconform salaris, goede doorgroeimogelijkheden en uitgebreide opleidingsmogelijkheden.

Heb je interesse? Dan zien we graag je cv met korte motivatie tegemoet via esther.huurman@flexibility.nl of stuur een link van je LinkedIn profiel. Wil je meer informatie?

Neem dan contact op met Esther via 06 24 33 5003 

We vinden het superfijn als je reageert zodat we jou kunnen helpen aan je nieuwe baan.

Flexibility omdat het werkt!