user

Commercieel medewerker binnendienst (Deens sprekend)Vandaag

3/08/2022


Vacature Deenssprekend Allround Binnendienstmedewerker

Voor een opdrachtgever zijn wij opzoek naar een Deenssprekend Allround Binnendienstmedewerker in de omgeving van Leek. Je bent het aanspreekpunt voor Deense en Nederlandse klanten. Je informeert en adviseert de klanten, ook onderhoud je het contact. Naast het klantencontact ben je ook bezig met de het maken van offertes en het administratief afhandelen van verzendingen naar het buitenland. 

Wat vragen wij

- HBO werk en denkniveau
- Vloeiend Deens, Nederlands en Engels in spraak en geschrift
- Communicatief vaardig
- Klantgericht en vriendelijk
- Administratieve vaardigheden

Wat bieden we

Een functie voor een vast dienstverband bij een sterk groeiend bedrijf. Het bedrijf is ongeveen 15 jaar geleden opgericht en momenteel werken er ongeveer 50 medewerkers. Het heeft een zeer informele cultuur en ook de directeur word bij de voornaam aangesproken. Het binnendienst team bestaat uit 5 medewerkers. Je komt in een warme omgeving aan het werk, waarbij thuiswerken zeker een optie is. Al met al een leuke organisatie in een sprecialistische branche. 

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact met ons op via mail: jeanine.frankena@hetuitzendbureau.nl of bel/whatsapp ons op +31 6 11451854.