user

Commercieel medewerker binnendienst | EnschedeVandaag

4/11/2022


Zoek jij een nieuwe uitdaging in de omgeving Enschede? Voor verschillende opdrachtgevers werven we momenteel commercieel medewerkers binnendienst (m/v). We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking om te kijken welke opdrachtgever het beste bij je past! Het betreffen allen functies waarbij je direct in dienst treedt van de opdrachtgever.

De functie
Het doel van de functie van commercieel medewerker binnendienst is het professioneel te woord staan van klanten en het verwerken en opvolgen van de klantvragen. Daarnaast bied je een actieve ondersteuning van het salesteam.

In deze functie adviseer je op een professionele en klantvriendelijke wijze klanten deskundig over producten en diensten. Je realiseert de commerciële doelen door het proactief opvolgen van offertes en lopende orders. Je bespreekt lopende offertes met de accountmanager. Je verwerkt orders en bent verantwoordelijk voor het voorbereiden van offertes. Je zorgt voor een tijdige, volledige en correcte verkoopadministratie. Je zorgt voor het up-to-date houden van een relatiebestand en je beoordeelt en verwerkt retouren, garanties en coulances. Je onderhoudt contact met de overige afdelingen. Je signaleert ontwikkelingen in de markt en communiceert deze intern.

Wij vragen
Je beschikt over mbo werk- en denkniveau, niveau 4. Je hebt ervaring als commercieel binnendienst/service medewerker. Je bent klantgericht, betrouwbaar en je haalt plezier uit het werken in een klantgerichte omgeving. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke kennis van de Nederlandse taal. Beheersing van de Duitse of Engelse taal is een pré.

Wij bieden
Naast een leuke, gevarieerde functie als commercieel service medewerker bieden de bedrijven een mooie werkomgeving en goede arbeidsvoorwaarden. Hoeveel je gaat verdienen is afhankelijk van je ervaring. Concreet zal dit tussen de € 2000,- en € 3000,- bruto per maand liggen. Ook zijn er mogelijkheden om je verder te ontwikkelen door scholing en cursussen en is er ruimte voor ambitie. Het aantal uur is bespreekbaar.

Over Flexibility

Goede mensen maken een organisatie geweldig. Bij Flexibility brengen we talenten en organisaties bij elkaar. We richten ons op kantoor gerelateerde banen op mbo-/hbo- en wo-niveau. Onze ondernemers hebben hun sporen in de arbeidsbemiddeling ruimschoots verdiend. Het zijn echte ‘matchmakers’, die als geen ander in staat zijn de juiste kandidaat te selecteren. Dat doen zij op basis van uitzenden, detacheren, werving en selectie en payrolling.

Heb je interesse in een functie als deze? Schroom dan niet om contact op te nemen. We bespreken graag samen met jou de mogelijkheden. Stuur een e-mail naar robert.oudeveldhuis@flexibility.nl of bel met 06-24675194.

Wij streven ernaar om binnen één werkdag een terugkoppeling te geven, indien het cv aansluit bij de vacature