user

Commercieel Technisch Adviseur BinnendienstVandaag

1/11/2022

Voor een opdrachtgever in Oosterhout, zijn wij op zoek naar een medewerker die samen met de accountmanagers en de binnendienst, wil mee helpen om de klanten zo goed mogelijk te bedienen. Dat lukt alleen als jij de klanten goed aanvoelt en kunt inspelen op hun vragen, zorgt voor de juiste oplossing en een vlotte afhandeling. Je hebt contact met de buitendienst, stelt offertes op, orderverwerking en after sales. ook is het je niet vreemd om de telefoon te pakken en pro-actief een klant te benaderen.

Wie ben jij?

Het meest belangrijke in deze positie is dat je gedreven, klantgericht en resultaatgericht bent. Je vind het leuk om pro-actief bezig te zijn en neemt initiatief. Het zou heel mooi zijn als je al enige ervaring hebt in de hang- en sluitwerkbranche, gevelbouw of beveiligings/toegangs systemen.

 

Bij de opdrachtgever zijn rond de 42 medewerkers werkzaam. Op de afdeling binnendienst werken momenteel 12 medewerkers. Binnen het bedrijf geldt een 40-urige werkweek, 25 + 13 ADV dagen en een premievrij pensioen. De kandidaat treedt direct in dienst bij de opdrachtgever.

Jouw profiel;

MBO+ niveau (bv elektrotechniek)

Technische affiniteit

soortgelijke werkervaring

pro-actief, initiatief nemend

klantgericht

 

Trefwoorden; Oosterhout, commercieel medewerker binnendienst, verkoop binnendienst