user

Commercieel Medewerker BinnendienstVandaag

7/11/2022


Beschik jij over een vlotte babbel en ben je graag in contact met klanten? Ben jij goed in relatiebeheer, weet jij potentiële leads makkelijk te enthousiasmeren en ben je telefonisch super sterk? Ben je daarnaast ook nog eens administratief vaardig? Dan ben ik op zoek naar JOU!

Jouw toekomstige werkgever is een groeiend bedrijf in de omgeving van Woerden dat zich voornamelijk richt op flexibele shortlease. Door een uniek leaseconcept worden jonge, gebruikte auto’s geleasd op basis van het shortlease concept. Het binnendienst team bestaat uit 4 enthousiaste collega’s en i.v.m. groei zijn zij op zoek naar een nieuwe 5e collega!

Wat ga je doen?

In deze afwisselende en uitdagende commerciële functie ben jij samen met jouw team verantwoordelijk voor de verkoopresultaten. Jullie vormen het eerste aanspreekpunt voor klanten.

Je bent commercieel ingesteld en vind het leuk om nieuwe klanten binnen te halen. Een commerciële kans laat jij niet onbenut en met een bevlogen houding laat je een onvergetelijke indruk achter. Je krijgt energie van het bellen en benaderen van nieuwe potentiële leads (zowel koude als warme) en het onderhouden en uitbreiden van bestaande klanten.  

Je krijgt een kick van het behalen van de door jou vooraf gestelde doelstellingen, waarbij je de kwaliteit niet uit het oog verliest. En je weet precies hoe je een prospect warm moet zien te krijgen om jouw producten te kopen, maar ook om hun producten aan jou te verkopen.

Vervolgens draag je zorg voor het verwerken van de binnenkomende aanvragen, het opstellen van offertes en orderbevestigingen en voor de juiste administratieve afhandeling. Je weet hierbij precies in te spelen op de behoefte van jouw (potentiële) klant.

Hiernaast houd jij je ook, samen met de Online Marketeer, bezig met het opzetten van nieuwe marketingacties om zo jouw klantenbestand nog verder uit te bouwen.

Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor een up-to-date website waar alle aanbiedingen en nieuwe concepten wervend staan beschreven.

Wat vragen wij van jou;

  • Je bent commercieel en hebt minimaal 2 jaar aantoonbare commerciële ervaring in het verkopen van diensten en service, waarbij telefonische acquisitie een onderdeel was;
  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, zodat je ook op tactisch en strategisch niveau jou steentje kan bijdragen;
  • Je hebt een pro-actieve bevlogen houding en bent in staat om door de telefoon klanten te enthousiasmeren en te binden;
  • Ervaring met CRM systemen en officepakketten is een vereiste.
  • Je bent een echte aanpakker die stevig in zijn/haar schoenen staan en die goed blijft functioneren in een hectische omgeving, zodat de klant er niets van merkt als jij het lekker druk hebt. 

Wat bieden wij jou!

Je komt te werken in een klein, informeel team met een open communicatie. Er heerst een fijne werksfeer waarbij groei, initiatief en ontwikkeling centraal staan. Voor de komende jaren is er een flinke groei geprognotiseerd waardoor er volop mogelijkheden zijn om verder te ontwikkelen en door te groeien. 

Enthousiast geworden over deze leuke job? 
Solliciteer direct of mail je cv naar dimitri.djollo@flexibility.nl.  
Voor vragen kan je ons ook bellen op het telefoonnummer 06-53608418. 
Wij kijken uit naar jouw reactie!