user

Co-Ondernemer Recruiter voor regio ZeelandVandaag

23/01/2023

Heb jij de nodige ervaring in de arbeidsbemiddeling als recruiter of accountmanager en woon en werk je in Zeeland? Heb je wellicht een aantal jaren leiding gegeven aan een vestiging en ben jij toe aan de volgende stap in je carrière naar het zelfstandig ondernemerschap? Dan gaan wij graag in gesprek met jou!

Wegens het uitbreiden van onze werkzaamheden in Walcheren, Zuid-Beveland en Noord Beveland zoeken wij een collega ondernemer voor ons recruitmentteam van Flexibility Zuid-West Nederland.

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong, modern recruitmentbureau met veel ruimte voor eigen initiatief. Wij maken de perfecte match tussen talent en opdrachtgever. Flexibility Zuid-West Nederland maakt deel uit van een franchiseorganisatie waarvan de backoffice vanuit Breda wordt gestuurd. Onze vestiging in Terneuzen is gesitueerd in M2Go City op het Stadhuisplein. De recruiters in Terneuzen werken zelfstandig, maar gaan samen voor een mooi resultaat. Geen dag is hetzelfde, er wordt hard gewerkt, maar dat geeft ons juist energie.

Wie ben jij?

Als collega ondernemer ga je op zoek naar nieuwe opdrachten voor onze talentvolle kandidaten.  Je hebt goede contacten met opdrachtgevers en je bent veel (virtueel) op pad om klanten te bezoeken en te achterhalen wat voor soort personeel ze nodig hebben. Daardoor onderhoud je een stevig netwerk aan opdrachtgevers, én je breidt dat netwerk uit! Dit zal je hoofdtaak zijn.

Daarnaast is het ook belangrijk dat je die vacatures weet in te vullen met de juiste kandidaat. Je voert intakegesprekken en begeleidt de kandidaat waar nodig bij het vinden van de nieuwe baan. Je wordt enthousiast van het schrijven van een pakkende en creatieve vacaturetekst. Ook nemen wij regelmatig deel aan banenmarkten en carrièredagen, dus hier zal je ook bij assisteren.

Werk je graag thuis? Geen probleem. Werk je toch liever op kantoor? Je bent altijd welkom. Je bepaalt jouw eigen succes. We geven je graag de vrijheid en ruimte om je eigen pad te bepalen. Zo ben je vrij om jouw eigen klanten te bepalen en jouw eigen kandidaten te vinden. Laat je creativiteit gaan om de beste talenten te vinden. Vol met enthousiasme leid jij het recruitmentproces van begin tot eind. Met een servicekantoor in Breda zorgen we ervoor dat jij kan blijven doen wat jij leuk vindt. En dat is natuurlijk ondernemen! 

Herken je jezelf hierin?

Je herkent je minimaal in de volgende eigenschappen: Commercieel, Ambitieus, Netwerker, Doorzetter, Flexibel, Gedreven, Ondernemend, Zeeuw of "genaturaliseerd" tot Zeeuw. Daarnaast vragen wij:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring als recruiter en/of sales in Zeeland;
 • Sales zit in je bloed en jouw commerciële inzicht in ijzersterk;
 • Je gaat een uitdaging niet uit de weg en hebt veel overtuigingskracht;
 • Je bent ambitieus, energiek en gedreven;
 • Je bent woonachtig in Zeeland;
 • Je hebt een goed netwerk opgebouwd in Zeeland;
 • Je hebt de regie over je eigen verdiensten.

Wat bieden wij?

Flexibility biedt ondernemers uitgebreide ondersteuning, denk o.a. aan trainingen op het gebied van wet & regelgeving, commercie en ondernemerschap. Wij hebben een professionele backoffice die jou volledig ondersteunt. Jij kunt je als collega-ondernemer full focus richten op het bemiddelen van personeel. Concreet wordt je goed begeleid door onze vestiging Zuid-West Nederland en de franchisegever in Breda met:

 • Opleidingstraject en trainingen middels samenwerkingsdagen;
 • Flexibility verzorgt de uitbetaling en facturering van uitzendkrachten, payrollkandidaten, gedetacheerden en ZZP-ers;
 • ABU/NEN4400/VCU certificering;
 • Eigen website met recruitment tools en toegang tot job sites;
 • Professionele backoffice.

Interesse?

Inhoudelijke vragen? Onze recruiters René Bartelen en Sharmaine Bartelen beantwoorden met plezier al je vragen. Bel of Whatsapp René via 06-14649775 of Sharmaine via 06-38073781 of stuur een e-mail naar zeeland@flexibility.nl