user

Calculator / werkvoorbereider KozijnenVandaag

28/07/2022


Kozijnen, keukens, deuren, badkamers, ramen, en andere bouwmaterialen. Ze zijn niet aan te slepen! Heel Nederland is aan het bouwen en/of verbouwen! Wij kunnen dus een paar extra handen goed gebruiken! Zit jij niet graag stil en werk jij daarom graag in een omgeving waar je niet alleen maar de hele dag achter je bureau zit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever zijn wij namelijk op zoek naar een calculator / werkvoorbereider kozijnen voor 40 uur in de week!

Wat ga je doen?
Je gaat kozijnspecificaties opstellen in ons calculatieprogramma en besteld de kozijnen bij onze leveranciers. Je controleert de orderbevestigingen. Daarnaast onderhoud je de contacten met onze klanten en ondersteun je je collega’s van de buitendienst bij hun werkzaamheden.

Wat verwachten we van jou?
Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau. Met technische kennis van ramen, deuren en kozijnen heb je natuurlijk een streepje voor! Je hebt aantoonbare werkervaring in dit (of gerelateerd) vakgebied en je bezit over goede communicatieve vaardigheden. Je kunt prima zelfstandig werken, maar ook functioneer je uitstekend in teamverband. En je bent een prettig persoon in de samenwerking.

Wat bieden wij jou?
We bieden je een fulltime baan in een enthousiast en gedreven team. Je ontvangt een uitstekend salaris! Jouw directe collega’s willen hun kennis graag met je delen zodat je snel een belangrijke bijdrage kan leveren aan het team. Ze werken hard èn lachen hard samen. Voor medewerkersorganiseert de personeelsvereniging van de opdrachtgever jaarlijks leuke uitjes en vieren zij gezamenlijk sinterklaas en kerst!

Interesse?
Ben jij de medewerker die wij zoeken? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek met een kop koffie. Stuur je C.V. en motivatie naar: denham@hetuitzendbureau.nl of bel/app naar 06-48973184 en wie weet zien wij je snel!