user

Business ControllerVandaag

1/11/2022

Ben jij verder een KEI in met cijfers, accuraat, en weet jij op een servicegerichte manier de financiën van deze organisatie onder controle te hebben? Krijg jij hiernaast ook energie van het adviseren van de Directe en jouw MT collega's over de juiste keuzes voor een geweldige investering zodat de organisatie nog verder kan groeien? Dan zijn wij op zoek naar jou!   

Jouw toekomstige werkgever is een groeiend bedrijf dat producten ontwikkelt, produceert en wereldwijd distribueert. In deze veelzijdige functie heb jij een verantwoordelijke rol op financieel en HR vlak met 5 directe collega’s.

In deze uitdagende functie als Business Controller help jij het MT om vanuit financieel oogpunt bedrijfsprocessen optimaal in te richten en aan te sturen. Hierbij ben jij samen met jouw Teamleider Finance en HR Adviseur verantwoordelijk voor het motiveren, coachen en ontwikkelen van het team. Jij bent door jouw enthousiasme en knowhow de verbindende factor tussen de afdelingen, het MT en andere stakeholders.

Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit;

  • Je bent verantwoordelijk voor de interne controles en financiële maand-, kwartaal- en jaar rapportages.
  • Je hebt de verantwoordelijkheid voor het verstrekken van management informatie en overige analyses over wat er nodig is om de doelstellingen te behalen en de monitoring van de verschillende afdelingen a.d.h.v. de budgetten die in nauwe samenwerking zijn opgesteld.
  • Opbouwen van financiële Business cases en ondersteunen van projectteams bij het ontwerpen en implementeren van belangrijke investeringen. Je bent verantwoordelijk voor zakelijke initiatieven en activiteiten om de bedrijfsgroei te ondersteunen.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding in de financiële richting en leert graag elke dag weer iets bij. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Jij bent positief, enthousiast en vindt het heerlijk om problemen op te lossen. Je kijkt verder dan alleen de cijfers en voelt je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en groei van de gehele organisatie.

Wat bieden wij jou!

  • Je komt te werken in een gezellig en ambitieus team met een open communicatie. Er heerst een fijne werksfeer waarbij samenwerken centraal staat. Dit zie je terug in de borrels en personeelsuitjes die regelmatig georganiseerd worden.
  • Naast een lekker salaris ontvang je reiskostenvergoeding en studiefaciliteiten. Als jij de ambitie hebt werkt deze organisatie graag mee aan jouw ontwikkeling en carrière kansen!
  • Je start met een jaarcontract bij de opdrachtgever zelf en bij gebleken geschiktheid ontvang je een vaste aanstelling.

Enthousiast geworden over deze leuke job? Solliciteer direct of mail je cv naar jasmijnenmarlies@flexibility.nl. Voor vragen kan je ons ook bellen of appen op het telefoonnummer 06-41548664.