user

Buitengevelisolatie stukadoor omgeving RaalteVandaag

3/11/2022


Heb jij een scherpe blik voor details? Check je liever nog eens extra alle aansluitingen en weefsellagen? Weet jij in één oogopslag hoe je te werk moet gaan? Dan ben jij de buitengevelisolatie stukadoor die wij zoeken!

 

Voor onze opdrachtgever in de omgeving Raalte zijn wi op zoek naar een deskundige applicateur van buitenisolatie. Iemand met een naadloos ruimtelijk inzicht en een nauwkeurige aanpak die hiermee een belangrijke bijdrage levert aan de ontwikkeling van ons bedrijf. 

 

Wie jij bent en wat jij gaat doen

Je bent precies, weet de werkwijze en houdt gemakkelijk overzicht op je werkplek/gevel. Voor je aan de gang gaat controleer je de ondergrond/muren op vervuiling en draagkracht en check je of je alle benodigde materialen hebt zodat je efficiënt kunt werken. Je meet buitengevels, ramen en kozijnen exact op. En weet welk systeem er aangebracht moet worden. Uiteraard inspecteer je altijd op oneffenheden die nog om afwerking vragen.

 

Wat je van ons mag verwachten
  • een goed marktconform salaris;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • een zelfstandige baan;
  • beschikking over een auto van de zaak;
  • werken in een leuk team.


Enthousiast geworden?

Stuur dan je motivatie en CV (in Word) naar denham@hetuitzendbureau.nl t.a.v. Rick Bolmer, uiteraard nemen we contact met je op! Of neem telefonisch contact op via 06-48973184.