user

Bouwkundig Tekenaar/Calculator | RijssenVandaag

24/01/2023

Ben jij werkzaam als Bouwkundig Tekenaar/Calculator, woonachtig in de regio Twente en zoek jij een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou. Voor onze opdrachtgever Rijssen in de bouw zijn wij per direct op zoek naar een ervaren aanvulling in het team.

Onze opdrachtgever heeft zich in der loop der jaren ontwikkeld tot een gerenommeerd bouwbedrijf, waarin ambachtelijk vakmanschap en duurzame kwaliteit hand in hand gaan. Zij houden zich voornamelijk bezig met luxe woningbouw, utiliteitsbouw en waar nodig, verbouw en aanbouw. Binnen het bedrijf heerst er een informele sfeer met korte communicatielijnen en een lage hierarchische structuur. Vakmanschap en een no-nonsense mentaliteit staan hoog in het vaandel. Kortom: veel zelfstandigheid én vrijheid in een amicale werkomgeving!

Wat ga jij als Bouwkundig Tekenaar/Calculator doen?

Je wordt ingezet als extra kracht voor de ondersteuning van het huidige verkoopteam. Jij ondersteunt bij het maken van bouwkundige tekeningen (AutoCAD) en doet dit naar behoren. Daarnaast werk je offertes uit en calculeert deze vakkundig in (Ibis-Trad). Je adviseert klanten en denkt mee in oplossingen en niet in problemen!

Wie zoeken wij?

  • Je bent minimaal MBO-4 / HBO Bouwkundig opgeleid;
  • Je hebt ervaring met AutoCAD tekensoftware en met Ibis-Tradis calculatiesoftware;
  • Je bent ambitieus en gedreven;
  • Je bent communicatief vaardig en hebt affiniteit met commercie.

Wat hebben wij te bieden?

  • Een interessante fulltime baan met veel uitdaging;
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Een leuke en informele werksfeer bij onze opdrachtgever;
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden binnen een professionele organisatie.

Over Flexibility

Goede mensen maken een organisatie geweldig. Bij Flexibility brengen we talenten en organisaties bij elkaar. We richten ons op kantoor gerelateerde banen op mbo-/hbo- en wo-niveau. Onze ondernemers hebben hun sporen in de arbeidsbemiddeling ruimschoots verdiend. Het zijn echte ‘matchmakers’, die als geen ander in staat zijn de juiste kandidaat te selecteren. Dat doen zij op basis van uitzenden, detacheren, werving en selectie en payrolling.

 

Heb je interesse na het lezen van deze vacature? Dan ontvangen wij graag van jou een CV en bespreken samen de mogelijkheden. Stuur een e-mail naar robert.oudeveldhuis@flexibility.nl of bel met 06-24675194.

 

Wij streven ernaar om binnen één werkdag een terugkoppeling te geven, indien het CV aansluit bij de vacature