user

BouwhulpVandaag

16/06/2021

Functie omschrijving

Bouwhulp

Wat ga je doen als bouwhulp?
Zoek jij een veelzijdige baan in de bouw? Ga dan aan de slag als bouwhulp. Je werkt op een bouwproject en assisteert het uitvoerend personeel. Het ene moment ben je bezig met opruimen, slopen en verslepen van materialen, het andere moment help je met betonstorten en vrachtwagens uitladen. Ook help je met montagewerkzaamheden, isolatiemateriaal en gipswanden plaatsen. En natuurlijk zorg je ervoor dat het terrein schoon en veilig is zodat iedereen veilig kan werken. Je ondersteunt en werkt samen met allemaal vakmannen zoals metselaars, timmerlieden en schilders. Kortom een heel veelzijdige functie die geen dag hetzelfde is!


Functie-eisen:

  • Je hebt een uitstekende lichamelijk conditie, zwaar fysiek werk is jou niet vreemd
  • Je kunt in teamverband werken en weet hoe je iemand kan assisteren
  • Het is een pré als je al ervaring hebt in de bouw


Wat biedt Sep Peeters?
Bij zo’n leuke functie horen natuurlijk ook leuke arbeidsvoorwaarden. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend te noemen en natuurlijk hoort daar ook een passend salaris bij. Werken voor SEP Peeters is werken voor mensen die luisteren naar wat jouw ambities zijn. Wij zoeken naar de juiste medewerker op de juiste plaats. Daarom vinden wij het heel belangrijk dat wij weten wat jouw wensen zijn. Ga je voor ons werken dan leggen we alles vast in een contract zodat iedereen weet waar hij aan toe is.

Solliciteren bij SEP Peeters
Hebben we je enthousiast gemaakt voor de functie als bouwhulp? Dan wordt het tijd om direct te gaan solliciteren. Bij ons kan dat heel gemakkelijk online. Net wat jij wilt, via de button “Direct solliciteren”, Facebook of via WhattsApp. Wil je meer informatie over de functie bouwhulp? Bel ons dan op 0478 57 18 60.