user

Binnendienst medewerker 20-24 per weekVandaag

28/07/2022Voor een relatie in de Automatisering & Consultancy in Baarn zoeken wij een klantgerichte binnendienst medewerker voor 20-24 uur per week.Ben jij die klantgerichte, nauwkeurige, proactieve binnendienst medewerker die wij zoeken? Wil je deel uit maken van een professioneel bedrijf met korte communicatielijnen in een ongedwongen sfeer?
Dan is de functie van binnendienst medewerker iets voor jou.Als binnendienst medewerker ben je  hét aanspreekpunt van het kantoor voor zowel klanten als medewerkers. Je werkt nauw samen in een gezellig team.De dynamische organisatie zorgt met een team van ruim 30 medewerkers dat de IT infrastructuur voor huisartsen, apotheken, GGZ instellingen en andere Zorg- en MKB-bedrijven op rolletjes verloopt. Persoonlijk contact, heldere afspraken, en waarmaken van beloften is waar ze voor staan.Wat ga je doen?-Beantwoorden en afhandelen van binnenkomende telefoongesprekken en e-mails;
-Het coördineren van gegevens in het helpdesksysteem;
- Het plannen van werkzaamheden voor engineers;
-Het ondersteunen van projectleiders bij communicatie en nacalculaties;Klinkt als veel maar je hoeft niet alle kennis in huis te hebben jouw collega’s begeleiden je en kunnen jouw veel leren.Wat neem je mee?
-een afgeronde MBO opleiding met enkele jaren relevante werkervaring;
-Je hebt gedegen kennis van computergebruik, met name Outlook, Word, Excel;
-basiskennis van projectmatig werken;
-goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Interesse of vragen? Neem contact op met Jeannette de Bruin 06-23394170 of stuur een mail aan soest@flexibility.nl