user

BestekzoekerVandaag

3/11/2022


Ter uitbreiding van het team van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren bestekzoeker.

Als bestekzoeker verzamel jij met een heftruck verschillende soorten, maten en kwaliteiten hout. De orders zet je klaar voor verdere bewerkingen in het productieproces. Daarnaast help je regelmatig mee met het uitvoeren van houtbewerkingen.

Spreekt het je aan om te werken in een groeiend familiebedrijf waar je veel verantwoordelijkheid krijgt? Heb jij een houten hart en werk je het liefst op een grote werf waar jij iedere dag zorgt dat onze houtproducten op de juiste plaats komen? Dan is de functie bestekzoeker / allround productiemedewerker bij onze opdrachtgever wat voor jou!

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een ervaren bestekzoeker. Als bestekzoeker verzamel jij met een heftruck verschillende soorten, maten en kwaliteiten hout. De orders zet je klaar voor verdere bewerkingen in het productieproces. Daarnaast help je regelmatig mee met het uitvoeren van houtbewerkingen.


Wat ga je doen
  • Verzamelen en sorteren van hout;
  • Bedienen van houtbewerkingsmachines;
  • Het bewaken van de kwaliteit en kwantiteit.

Dit vragen wij
  • Teamplayer met een no-nonsense mentaliteit;
  • Gestructureerd en nauwkeurig;
  • Behendigheid met een heftruck is een pré.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie binnen een prachtig houtbedrijf waar ruimte is voor eigen initiatief en ontwikkeling. We bieden een passend salaris en zeer goede arbeidsvoorwaarden. Onze opdrachtgever vind ontwikkeling van personeel belangrijk en bieden daarvoor passende opleidingen. Daarnaast wordt er gewerkt in een hecht team met een goede sfeer!


 

Enthousiast geworden?

Stuur dan je motivatie en CV (in Word) naar denham@hetuitzendbureau.nl t.a.v. Rick Bolmer, uiteraard nemen we contact met je op! Of neem telefonisch contact op via 06-48973184.