user

Bedrijfswagen verkoper FrieslandVandaag

14/09/2022

Wat we zoeken:

We zijn op zoek naar een verkoper bedrijfswagens voor een prachtig merk in de regio Leeuwarden.

Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwe bedrijfswagens. Je rol zal enerzijds buiten de showroom zijn, het bezoeken van klanten en werven van nieuwe klanten en anderzijds ontvang je klanten en prospects in de showroom.
Je bent verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe klanten en het onderhouden van bestaande klanten.
Als verkoper volg je de order en afhandeling vanaf  het moment van afsluiten tot aflevering.

Wat we vragen:

Beschik jij over een klantgerichte verkoopstijl met enkele jaren ervaring binnen de verkoop van bedrijfsauto's. Heb je een HBO werk- en denkniveau en ben je overtuigend, representatief, integer,  initiatiefrijk en je hebt een sterke dosis ondernemend

vermogen. Heb je daarnaast ervaring met het DMS systeem (Autoline). Ben je woonachtig in de regio Friesland en wordt je enthousiast van bovenstaande profielomschrijving, reageer dan!

Wij bieden:

  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Goede pensioenregeling
  • Prettige werkomgeving
  • Auto van de zaak

Ben je enthousiast geworden van bovenstaande vacature? Mail dan je cv met motivatie naar rob.genefaas@flexibility.nl of bel met Rob Genefaas 06-50203365.

Flexibility Eindhoven-Best en Flexibility Flevoland zijn al geruime tijd hét arbeidsbemiddelings bureau op het gebied van werving & selectie, uitzenden, referentieonderzoek, assessments en bemiddeling met ruime specialisatie binnen de Automotive branche op landelijk niveau. Wij zijn een modern  bureau dat zich onderscheidt door zijn professionele en complete aanpak voor zijn opdrachtgevers. Voor kandidaten biedt Flexibility Eindhoven-Best en Flexibility Flevoland optimale ondersteuning bij het realiseren van een nieuwe loopbaanstap. Daarnaast zijn we ABU-lid en ISO-gecertificeerd.