user

Bedrijfsleider KleinbouwVandaag

28/07/2022


Hou jij van uitdaging, zelfstandigheid, leidinggeven en klantencontact zonder het contact met de werkvloer te verliezen? Misschien word jij onze Bedrijfsleider Kleinbouw.


Dit ga je doen

Je vult je eigen werkzaamheden in, we verwachten dat jij de verantwoordelijkheid neemt voor het functioneren van onze kleinbouw afdeling, door je eigen opdrachten te werven en uit te laten voeren. Of het nu gaat over het aanbrengen van een dakraam, het maken van een uitbouw of het verbouwen van een serie hotelkamers, jij organiseert de prijsvorming, uitvoering en nazorg. Daarbij word je ondersteund door onze administratie en tekenkamer. Je stuurt ca. 10 medewerkers en diverse onderaannemers aan. Je opdrachtgevers zijn particulieren, woningbouwverenigingen en zakelijke klanten.

Samen bepalen we de koers en potentie voor de kleinbouw. Dit betreft een nieuwe functie in deze vorm, waarvan wij de inhoud samen met jou vormgeven.


Dit vragen wij van jou

Wij zijn vooral benieuwd naar jouw kijk op deze functie en jouw sterke kanten, dan kijken we samen hoe we deze het beste in kunnen zetten.

Wat wij belangrijk vinden:

 • Je kunt je mondeling en op schrift goed uitdrukken;
 • Je hebt relevante ervaring in de bouw;
 • Je hebt ruime ervaring met het maken van calculaties en offertes;
 • Je hebt ervaring met het aansturen van medewerkers en onderaannemers;
 • Je kunt je vinden in ons credo ‘bouwen doen we samen’ en zet je in om ieder project voor zowel de klant als voor je collega’s plezierig te laten verlopen.

Dit bieden wij jou
 • Afwisseling in je werk, je geeft zelf aan waar je je naast je basistaken in wilt verdiepen;
 • Vrijheid en afwisseling tussen kantoorwerk, bouwplaatsinspecties en klantbezoeken;
 • Salaris minimaal conform CAO bouw (UTA), we houden rekening met je ervaring, motivatie, vaardigheden en potentie;
 • De mogelijkheid om mee te denken in technische- en persoonlijke ontwikkeling;
 • Vast contract;
 • Auto, laptop en telefoon van de zaak

Over het bedrijf

Het bouwbedrijf is een familiebedrijf met een platte organisatiestructuur. Met 50 vaste bouwplaatsmedewerkers, 15 kantoormedewerkers, leerlingen en vaste onderaannemers. Dagelijks werken we met ruim 100 personen samen in de Woningbouw, Kleinbouw en Utiliteitsbouw. Voor nieuwbouw bevinden de bouwplaatsen zich het algemeen binnen een straal van 40 km vanaf de standplaats Twenterand en kleinbouw binnen een straal van 25km.

Wij gaan mee met onze tijd. Wij ontwerpen onze nieuwbouwwerken al meer dan 10 jaar in 3D, de laatste jaren ligt de nadruk op de 3D BIM uitwisseling met onderaannemers en leveranciers. Onze focus ligt niet op groei van het bedrijf, maar op het continu verbeteren van onze dienstverlening en producten. Om dit te bereiken is er continu interactie tussen de bouwplaats en kantoor en blijven wij continu investeren in persoonlijke en technische ontwikkelingen.


Nieuwsgierig geworden?

Heb je vragen na het lezen van deze vacature nog vragen of wil je ons direct verrassen met je motivatie en CV? Neem contact op met Berrie via 06-14559360 of mail ons denham@hetuitzendbureau.nl