user

Backoffice Medewerker | AlmeloVandaag

13/09/2022


Voor onze opdrachtgever in Almelo zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Backoffice Medewerker. Ben jij fulltime beschikbaar, op zoek naar die uitdagende volgende stap in jouw carièrre en heb jij aantoonbare ervaring als Backoffice Medewerker? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn.

 

Onze opdrachtgever is een begrip in de regio wat betreft de interieurbranche. Zij verzorgen een groothandelsfunctie, beschikken over een grote showroom voor particulieren en geven persoonlijk advies van A tot Z.

 

Wat ga jij als Backoffice Medewerker doen?

 

Binnen het bedrijf vervul jij een afwisselende en uitdagende rol. Geen dag is hetzelfde en je bent de administratieve spil binnen dit mooie bedrijf. Je verwerkt orders en verzorgt de controle van de binnenkomst van goederen. Je maakt de planning voor de monteurs van de afdelingen en de transportplanning voor de expeditieafdeling. Jij bent verantwoordelijk voor de klachtenafdeling en behandelt de facturatie. 

 

Wie zoeken wij?
  • Je beschikt over een afgeronde MBO-opleiding, bij voorkeur in de administratie of Backoffice;
  • Je bent hands-on, veelzijdig inzetbaar, planmatig en stressbestendig;
  • Het hebben van enige ervaring met Simar en Dims is een zware pré;
  • Je hebt bij voorkeur affiniteit met de branche.

Wat hebben wij te bieden?
  • Een afwisselende en uitdagende baan bij een dynamisch en groeiend bedrijf;
  • Een marktconform salaris met uitstekende secundaire voorwaarden;
  • Voldoende doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf;
  • Een contract bij de opdrachtgever.

Over Flexibility

Goede mensen maken een organisatie geweldig. Bij Flexibility brengen we talenten en organisaties bij elkaar. We richten ons op kantoor gerelateerde banen op mbo-/hbo- en wo-niveau. Onze ondernemers hebben hun sporen in de arbeidsbemiddeling ruimschoots verdiend. Het zijn echte ‘matchmakers’, die als geen ander in staat zijn de juiste kandidaat te selecteren. Dat doen zij op basis van uitzenden, detacheren, werving en selectie en payrolling.Heb je interesse in deze vacature? Schroom dan niet om contact op te nemen. We bespreken graag samen met jou de mogelijkheden. Stuur een e-mail naar robert.oudeveldhuis@flexibility.nl of bel met 06-24675194.

Wij streven ernaar om binnen één werkdag een terugkoppeling te geven, indien het CV aansluit bij de vacature