user

Back officeVandaag

7/11/2022


Servicemedewerker Vastgoedbeheer Rosmalen (40 uur per week) 

Lijkt het je wel wat om te werken bij een organisatie die door de eigen medewerkers betiteld is als beste werkgevers van Nederland? In het bezit van het keurmerk World-class Workplace van Effectory, en daar zijn ze best trots op!

Wat houdt de baan in?

Voor het vlotjes laten verlopen van het beheer van de kleinere verbouwprojecten in Zuid Nederland verzorg je vanaf de Servicedesk dagelijks de binnenkomende meldingen samen met je collega's.

Een losse deurklink, een verstopte goot, waterschade tot een scheur in de gevel, al deze zaken worden vakkundig opgelost. Deze reparatieverzoeken worden doorgegeven door de eigenaren.

 

Op de servicedesk zorg jij voor de dagelijkse verwerking van alle onderhoud-/service meldingen van onze klanten binnen het domein Wonen. Als servicedesk medewerker beschik je over een eigen portefeuille met opdrachtgevers waar jij volledig de verantwoordelijkheid over hebt; jij bent degene die zorgt voor een correcte én tijdige behandeling van de binnengekomen meldingen, je regelt het met plezier voor ze.

Je neemt vragen vanuit opdrachtgevers en huurders over onderhoud- en servicewerkzaamheden in behandeling. Hierbij coördineer je de melding, deze zet je uit naar onderhouds- en servicemedewerkers en/of onderaannemers. Daarbij maak je de werkzaamheden en omstandigheden inzichtelijk, op basis van (enige) bouwkundige en technische kennis. Je zorgt voor een goed lopende planning binnen de contractuele afspraken met de opdrachtgever en weet de meldingen naar urgentie te prioriteren. Ook voor het administratieve/financiële plaatje draai je je hand niet voor om: gedurende het gehele proces ben jij verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van melding tot de facturatie. Klantgerichtheid en goede communicatie met de bewoner en opdrachtgever zijn daarbij superbelangrijk.


Wat neem je mee:
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een gelijksoortige functie binnen het vastgoedbeheer/dagelijks onderhoud en daardoor heb je enige bouwkundige kennis.
  • Je bent goed in plannen en organiseren.
  • Je bent communicatief sterk en in staat om actief te schakelen tussen betrokken partijen.
  • Je bent klantgericht en weet een goede balans te vinden tussen de klant en het bedrijf zelf.
  • Je bent proactief en hebt oog voor procesverbeteringen.
  • Je hebt MBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt kennis van geautomatiseerde en gedigitaliseerde processen, kennis van Navision is mooi meegenomen.

Wat je krijgt:

Wat je overal binnen deze landelijke organisatie proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot, binnen en buiten het werk. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd, personeelsverenigingen zijn erg actief, partners en gezin worden niet vergeten. Als jij goed in je vel zit, heeft dat direct effect op je werk. We geven je de ruimte om naast het werk maatschappelijk bezig te zijn. Bovendien geven we je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingstrajecten.

Heb je interesse, neem dan zo snel mogelijk contact met me op.

Jolanda.Bordewijk@Flexibility.nl

tel: 06 13 83 14 18