user

Assistent-accountant voor eigen klantenportefeuille, 24-40 uur per weekVandaag

1/11/2022


Onze opdrachtgever is een veelzijdige en moderne financiële dienstverlener. Voor de versterking van de accountancy activiteiten zoekt het bedrijf een actieve assistent-accountant.

De functie
In deze functie adviseer je MKB opdrachtgevers en verzorg je de samenstelling van de jaarrekening. Daarbij wordt je in mindere mate beoordeeld op de omvang van je hoeveelheid declarabele uren, maar is de mate en aard van je klantgerichtheid veel meer bepalend. Hoe leuk en anders is dat! Je gebruikt moderne tools om je klanten zo goed mogelijk te helpen en waarmee je rapportages kunt verzorgen en je (financiële) adviezen mee kunt onderbouwen. 

Wij vragen
Je hebt een afgeronde accountancy opleiding op HBO of WO niveau en minimaal 2 jaar ervaring. Je bent communicatief vaardig, initiatiefrijk, klantgericht en hebt een positieve en constructieve grondhouding. Je bent gezond kritisch t.a.v. je eigen functioneren en dat van het kantoor. Je werkt accuraat en bent collegiaal.

Wij bieden
Naast een echt leuke baan in de accountancy biedt het bedrijf volop mogelijkheden voor verdere persooonlijke ontwikkeling.