user

Assistent Warehouse SupervisorVandaag

13/09/2022

Krijg jij energie van je werk als alle operationele zaken op orde zijn? Wil jij daarnaast een team operationeel coachen waarbij jij samen met jouw team elke dag een topdag hebt? Het dag in –dag uit verzorgen van de beste dienstverlening voor onze klant? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat wordt er van je verwacht als Assistant Warehouse Supervisor?

In deze uitdagende functie als Assistant Warehouse Supervisor ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en aansturing van een team van ongeveer 20-30 warehouse medewerkers. De toepassing van de LEAN-filosofie is hierbij erg belangrijk.
Je draagt zorg voor de efficiënte inzet van personeel en bent verantwoordelijk voor de orde en netheid op de afdeling en in het warehouse.
Je begeleidt medewerkers in hun dagelijkse werkzaamheden en houdt toezicht op de naleving van voorschriften zoals omschreven in de huisregels (zowel operationeel als op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit, Arbo en Milieu).

  • Je hebt oog voor afwijkingen en los je deze tijdig op.
  • Je levert input aan de supervisor ten behoeve van de plannings-, voortgangs- en beoordelingsgesprekken.
  • Bij afwezigheid van de supervisor neem je zijn/haar taken over. Dit betreft een mooie uitdagende functie om verder door te groeien binnen onze organisatie. 

In wat voor team kom je terecht als Assistant Warehouse Supervisor?
Jij gaat onderdeel uitmaken van een team waarbij veel ruimte is voor eigen inbreng. Jouw team bestaat uit 20 tot 30 operationele medewerkers die je aanstuurt in de dagdagelijkse werkzaamheden. Je rapporteert in deze rol aan de supervisor van de afdeling. Daarnaast heb je intensief contact met de afdeling Customer Service en de Supervisors. Op een informele wijze wordt er elke dag gewerkt in een LEAN en dynamische omgeving.

Wat mag jij verwachten als Assistent Warehouse Supervisor?
Bij onze opdrachtgever is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkelingen en ambities. Je krijgt de ruimte om te groeien en je eigen inbreng te delen. Je komt te werken bij één van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. Er hangt een informele sfeer en er heerst een transparante bedrijfscultuur. Je krijgt bij onze opdrachtgever dan ook veel ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om jezelf te ontplooien. 

Wat willen wij graag terug zien van jou in het gesprek?
We zijn opzoek naar een Assistant Warehouse Supervisor die gefocust is op kwaliteit, klantgericht is, en processen snel eigen maakt. Daarnaast kom je met initiatieven die we kunnen gebruiken voor verbeteringen.

  • Een MBO+ werk- en denkniveau;
  • Kennis van warehousing en geautomatiseerde informatiesystemen is een grote pré;
  • Kennis van procedures en processen binnen een warehouse is een pré;
  • Een vloeiende professionele beheersing van zowel de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift;
  • Leidinggevende ervaring (denk hierbij aan teamleader binnen een organisatie).

Bereikbaarheid van de opdrachtgever
De opdrachtgever is gevestigd in Nieuwegein wat goed te bereiken is met veel parkeermogelijkheden.

LEER FLEXIBILITY KENNEN!
Wie werkt met Flexibility, weet: wij zijn energiek, optimistisch en enorm gedreven om het vandaag beter te doen dan gisteren. #omdathetwerkt. We zijn fan van kennis delen en eerlijk werken. We hebben onwijs veel plezier in wat we doen. Kom eens een keer bij ons langs, dan ervaar je dit direct...

BLIJF OP DE HOOGTE! Klik op onderstaande Links 
LinkedIn Zakelijk  Linkedin Contactpersoon vacature Vacatures automotive |