user

Assistent Operator (45 uur)Vandaag

3/08/2022


Draai jij je hand niet om voor een technisch vraagstuk en lijkt het je een leuke uitdaging om  de installatie zo efficiënt mogelijk te laten draaien? Dan ben jij wellicht de machine operator die wij zoeken!

Wat doe je als assistent operator­?

Als assistent operator ben je mede verantwoordelijk voor het draaiende houden van de installatie die metalen scheidt. Deze installatie staat in de werkplaats in Emmeloord. Ontstaat er een storing in de machine? Dan is het voor jou een fluitje van een cent om dit vakkundig op te lossen. Om stilstand te voorkomen, maak je de installatie geregeld schoon en pleeg je onderhoud aan de installatie. Uiteraard krijg je altijd hulp van jouw collega’s.

Wanneer passen jullie bij elkaar?

  • Je bent bereid om 45 uur per week te werken (dus een mooi salaris).
  • Je bent technisch onderlegt. Ervaring in een soortgelijke functie is een pré.
  • Je bent gedreven en je werkt veilig en accuraat.
  • Heftruckcertificaat is een pré (indien niet, krijg je hem van ons!).

De thuisbasis voor deze functie is Emmeloord. Wij bieden jou een uitdagende functie in een gezellig team met enthousiaste collega’s in een organisatie die volop in beweging is. Daarnaast bieden wij een marktconform arbeidsvoorwaarden pakket; een salaris in overeenstemming met de functie.

Wat krijg jij daar voor terug?

  • Je krijgt (op fulltime basis) 25 vakantiedagen
  • Je krijgt een telefoon en tablet;
  • Jouw salaris is goed.

Wil je meer weten?

Bel of App        Henry 0631943900 of Wim 0644137007

Mail                 emmeloord@hetuitzendbureau.nl

Kom langs        Nagelerstraat 23-25 8301 XE Emmeloord 

 

#hetuitzendbureau #hub #passie #delen #liken #taggen #emmeloord #noordoostpolder #vollenhove #marknesse #lemmer #bant #urk #creil #espel #kraggenburg #giethoorn #meppel #wanneperveen #sintjansklooster #vollenhove #steenwijk